Căutare MDM

Buletin

Codurile de eroare Nissan P1610 și P16FF

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35031 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Codurile de eroare Nissan P1610 și P16FF
Salut, prietene... În primul rând, trebuie să specifici despre ce unitate vorbești: an, model și motor, ca să-ți pot oferi informațiile specifice.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35175 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Codurile de eroare Nissan P1610 și P16FF

Jesus_06 a scris: Salut, prietene... În primul rând, trebuie să specifici despre ce unitate vorbești, anul, modelul și motorul, ca să-ți pot oferi informațiile specifice.

Cu stimă.

Salut prietene, scuze pentru întârziere, am fost puțin ocupat... În fine, vehiculul în cauză este un Nissan Xtrail din 2007, motor 2.5. Încă ceva, dacă ai o diagramă care să arate fiecare pin al ECU, ar fi de mare ajutor.

Vă mulțumesc foarte mult anticipat!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35221 prin manual-mecanic
Atașez informațiile despre XTrail NATS, vă rog să-mi scrieți dacă aveți întrebări despre pinii specificați aici, vă rog să verificați dacă se potrivesc fizic.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni - Acum 13 ani și 2 luni #35222 prin manual-mecanic
Atașez informațiile despre XTrail NATS, vă rog să-mi scrieți dacă aveți întrebări despre pinii specificați aici, vă rog să verificați dacă se potrivesc fizic.
Ultima editare: acum 13 ani și 2 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35223 prin manual-mecanic