Căutare MDM

Buletin

Kilometraj Peugeot 306 SW Break 2001????

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23806 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Kilometraj Peugeot 306 SW Break 2001????
Îmi pare rău, nu am manualul, dar a trebuit să schimb becul Crăciunul trecut. E simplu și, dacă cobori volanul, nu trebuie să-l demontezi. Scoate carcasele volanului, șuruburile de pe bord și trage-l afară. Vei vedea cât de ușor e. Manualul pe care îl ai îți va funcționa, pentru că, în afară de airbag, totul e la fel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23807 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Kilometraj Peugeot 306 SW Break 2001????
Verificați siguranțele sau folosiți un multimetru pentru a verifica continuitatea becului afișajului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23808 prin manual-mecanic
Încă o dată, vă mulțumesc foarte mult. Este foarte important pentru mine să țin evidența kilometrajului/consumului și am avut mare noroc să o cumpăr semi-nouă și cu întreținerea originală și verificată de dealer, 19.060 km în prezent, iar acest break este complet echipat, cu excepția trapei. Chiar voi avea grijă de ea, schimbând ce este necesar din cauza vechimii și nu din cauza kilometrilor. În plus, nu o voi folosi foarte mult, doar în weekenduri cu familia. Vom ține legătura. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23810 prin manual-mecanic
Mulțumesc Wichopit, o să verific și vă mulțumesc tuturor pentru un weekend plăcut.