Salut, hehe, ce vreau să spun este că martorul O/D este folosit de computer pentru a-ți spune că există o defecțiune specifică în cutie (nimic legat de motor în majoritatea cazurilor), la fel ca la Optra martorul HOLD, la fel ca la Suzuki, Steem folosește acel bec pentru a-i spune utilizatorului că există o defecțiune (când se aprinde și se stinge continuu). Ca o mențiune, am un Trooper din '94, într-o zi s-a reparat singur în treapta a 3-a și a început să clipească CHECKTRANS (VERIFICAȚI TRANSMISIA), nu am reușit să obțin un scaner pentru el, investigând am descoperit că pot obține codurile prin lumină, m-am uitat și am descoperit că conectorul pentru TCM este separat de motor (ECU), am făcut o punte în conectorul TCM și mi-a arătat că există un circuit deschis în solenoidul 2-3, l-am demontat și practic solenoidul s-a deteriorat. Înainte de a-l reasambla, am comutat comutatorul și martorul de defecțiune al cutiei (CHECKTRANS) nu mai era aprins. Sper că am clarificat oarecum acest tip de semnalizare a defecțiunilor pentru tine.