Căutare MDM

Buletin

Știft fulie arbore cotit Honda Accord 99, motor F18B

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23609 prin manual-mecanic
Am văzut că motoarele Honda virează spre stânga, sau mă înșel?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23616 prin manual-mecanic
Evident că există o problemă aici. Țara de unde provine vehiculul ar trebui să specifice de unde este acesta, deoarece aici, în El Salvador, toate Honda-urile se rotesc la stânga, iar șurubul arborelui cotit este unul obișnuit, nu cu filet pe stânga. Dacă tânărul chilian ar veni să lucreze aici, ar greși foarte tare să lucreze la o Honda. Spune-ne în ce direcție se rotește al tău și filetul șurubului, pentru că mi se pare foarte ciudat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23624 prin manual-mecanic
Sunt chilian și la Honda-urile pe care le-am reparat, Civic, Accord, HRV, CVR, motorul se rotește spre stânga și șurubul se slăbește spre stânga ca toate șuruburile, sunt normale?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23625 prin manual-mecanic
De aceea, cuplul de strângere a șuruburilor este foarte important în valuri, deoarece acestea se slăbesc foarte ușor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23634 prin manual-mecanic
Engleză: prieteni, aș dori să le mulțumesc tuturor celor care au postat pe subiectul meu... și permiteți-mi să vă spun că sunt uimit, când studiam m-au învățat că toate motoarele se rotesc în sensul acelor de ceasornic și permiteți-mi să vă spun că nici nu mă îndoisem de asta, dar m-am dus să văd mașina mea și am fost uimit pentru că se rotește în sens invers acelor de ceasornic!! Aranjamentul motorului este pe cealaltă parte, ținând cont că este un vehicul returnat direct din Japonia (folosit acolo) și ajung aici în Chile prin zona de liber schimb (Iquique) și, din moment ce în această țară se conduce pe partea stângă, volanul care vine din Japonia este pe partea dreaptă este schimbat... prin urmare distribuția este în fața volanului (ghidonului) pe partea stângă și distribuția (cum am menționat mai devreme) se rotește înainte sau spre stânga... cu aceste informații cred că mă puteți ajuta... mulțumesc tuturor... salutări!