Căutare MDM

Buletin

Verificați martorul luminos la un Chevrolet S10 din 1998

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23423 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Martorul luminos de verificare la un Chevrolet S10 din 1998
Consuma combustibil de când se aprinsese martorul luminos de verificare. Mecanicul mi-a mai spus că schimbarea sondei de oxigen va face un consum mai mic, dar nu s-a întâmplat nimic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23426 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Martorul luminos de verificare la un Chevrolet S10 din 1998
Da, cu noul senzor ar trebui să consume mai puțin, dar la fel face și dacă schimbi senzorul de temperatură, dar nu are nicio legătură cu martorul care s-a aprins.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23428 prin manual-mecanic
Bună dimineața,
prietene.

Nu mi-ai răspuns încă dacă au apărut numere ca și coduri pe scaner sau dacă camionul tău este deja mort. Ar fi bine dacă ne-ai putea anunța. Cu stimă, Wilbert.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23432 prin manual-mecanic
Scuze, am fost plecat...
Ei bine, mecanicul nu mi-a dat un cod alfanumeric, ci doar „TCM”. Nu știu dacă scanerul este vechi, sofisticat sau nu prea, dar pe baza comentariilor pe care le-ați făcut, văd că defectul este la transmisie și nu la senzorul despre care mi-a spus inițial mecanicul.
Încă am problema.
Cel mai bine ar fi ca cineva să aibă software-ul pentru Chevrolet S10 din 1998, ca să pot identifica complet codul de eroare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23466 prin manual-mecanic
Dacă există un martor de verificare... există un cod... care este acesta?