Căutare MDM

Buletin

MOTOR GOLF IV TDI 1.9 110 CP AHV MULT FUM

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22618 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: MOTOR GOLF IV TDI 1.9 110 CP AHV MULT FUM
Nu te învârti în cerc, nu are inele de compresie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22646 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: MOTOR GOLF IV TDI 1.9 110 CP AHV MULT FUM
Când trece VAG-ul, cred că spun că e într-adevăr din cauza avansului pompei. Nu știu cum să interpretez asta, dar iată niște capturi de ecran.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22655 prin manual-mecanic
PENTRU A VERIFICA PUNCTUL DE POMPARE TREBUIE SĂ VERIFICAȚI STARTUL INJECȚIEI CU O DIAGNOSTICĂ ȘI AR TREBUI SĂ FIE PESTE 3,5º CU UN MAXIM DE 4,8º. DACĂ TRECIȚI ACESTA VA ÎNCEPE SĂ FIE PREA AVANSAT. (MAI ZGOMOT).

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 zile #24257 prin manual-mecanic
Ei bine, asta e tot. Am dus-o la mecanic și a găsit defectul. Idiotul era dezacordat. Nu puteam să-i explic cum putea funcționa nenorocita aia. Vă mulțumesc tuturor pentru contribuții.