Căutare MDM

Buletin

Sincronizarea timpului la un Mondeo din 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21947 prin manual-mecanic
Cronometrarea unui Mondeo din 2001
Bună ziua, bună ziua. Nu am găsit niciun manual sau ceva de genul ăsta. Mi-am dus mașina la mai multe service-uri și adevărul este că sunt foarte obosit pentru că nimeni nu știe cum să sincronizeze lanțul de distribuție al mașinii mele. Este un Mondeo din 2001. Nu știu dacă cineva poate fi atât de amabil, să-mi spună ce se întâmplă cu asta. Vreau să-mi aduc mașina. Vă rog să mă ajutați... vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21953 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: sincronizarea temporizării unui Mondeo din 2001
Ce motor are Mondeo și dacă este pe benzină sau motorină?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21955 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: sincronizarea temporizării unui Mondeo din 2001
Salut Olguis.
E ciudat că ai fost la mai multe ateliere și nu ți-au sincronizat mașina. E posibil să existe o problemă suplimentară care nu ți-a fost raportată. Toate motoarele sunt calibrate cu pistonul nr. 1 la PMS, arborele cu came cu supapele la intersecție și marcajul pompei de injecție sau al distribuitorului la 360°. În orice caz, totul este marcat, iar aceste marcaje trebuie să se potrivească în acea poziție. Mult succes.
Miguel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21965 prin manual-mecanic
Motorul este 2.1 și este pe benzină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21966 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult pentru informații, sunt sigur că vor fi foarte utile.