Căutare MDM

Buletin

temperatura motorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #24365 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: temperatura motorului
Salut prietene, am tastatura cu mai puține litere de genul acesta, scuză-mă dacă ceva nu iese bine, îți spun eu, am această problemă și mi-am dat seama că în țara mea modelul este întârziat între doi ani și asta te duce uneori să greșești când comanzi garniturile de chiulasă, poate veni cu mai puține orificii de acces la lichidul de răcire, deoarece vânzătorul crede pe hârtie și nu pe anul de fabricație, (andidai anul 96 aici apare ca anul 98), ei bine, hai să ne uităm și la alte date, verifică dacă furtunul de secțiune care este sub radiator nu este prea moale când motorul este cald, are tendința de a se îndoi și restricționează lichidul de răcire,

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #24399 prin manual-mecanic
Salut prietene, ei bine, uită-te la chestia asta cu temperatura, îți spun eu că sunt multe motive pentru care un motor se poate supraîncălzi, dar din ce spui tu nu există nicio îndoială, dacă furtunurile se umflă și curge apă din rezervor, ai o garnitură a capacului arsă, dar ai grijă, ai putea avea un capac crăpat și asta e mai grav.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #24400 prin manual-mecanic
Bună ziua, atenție, unele motoare se încălzesc mai tare dacă se scoate termostatul, deoarece apa circulă doar în interiorul motorului în loc să circule prin radiator.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 oră #24420 prin manual-mecanic
Salut prieteni, o întrebare, ce înțelegeți prin garnitură? Este vorba despre capac. Aici, în Chile, specificațiile noastre tehnice sunt diferite în anumite privințe. Mulțumesc, prietene, sper că ești bine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24443 prin manual-mecanic
Salut, ei bine, garnitura este etanșarea, adică ceea ce se pune între chiulasă și bloc. Salutări, nu-mi amintesc denumirea în engleză.