Salutări, Poncho 38.
 Dacă primul test pe care îl faci, dacă nu ai coborât încă camera de aer, este să vezi dacă poți vedea dacă ies bule de aer din radiator dimineața sau când motorul este foarte rece (trebuie să fie bine umplut cu lichid, fie apă, fie lichid de răcire). Acesta este un semn al unor scurgeri de benzină din cilindri și un semn al unei garnituri sparte sau a unei camere de aer îndoite.
 Acum, dacă camera de aer este deja scoasă, există o modalitate tehnică de a o verifica.
 Ideal ar fi să ai o riglă de precizie (ar fi să cauți o mașină de rectificat care să aibă una, deoarece nu este o unealtă comună. Ține cont că nu vreau să generalizez, dar niciuna dintre cele pe care le-am întrebat nu avea una și asta m-a pus pe gânduri), oricum, dacă ai o riglă, așează-o în diagonală din colțul stânga sus al camerei până în colțul dreapta jos și cu o calibră încercă să măsori cea mai mare distanță dintre cameră și riglă, care nu ar trebui să fie mai mare de 0,1 mm; dacă este mai mare trebuie să o rectifici, apoi repetă procedura acum din colțul stânga jos până în colțul dreapta sus (în cruce) (reține că această procedură este pentru motoare în general, ideal ar fi să cauți manualul producătorului și acesta ar indica care ar fi măsurarea exactă, asta în cazul în care nu ai manualul).
 Dacă nu ai la îndemână o riglă, poți folosi un geam de preferință cu o grosime mai mare de 1 cm, dar ai încerca să treci calibrul prin centrul camerei și nu ar trebui să fie mai mare de 0,2 mm.
 Ei bine, sper că te-am ajutat, dacă explicația nu a fost clară, te rog să mă anunți, sunt la dispoziția ta.