Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU CHEVROLET CAVALIERUL MEU

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25378 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU CHEVROLET CAVALIERUL MEU
Ok, îl voi adăuga imediat. Mulțumesc pentru contribuție. Mult succes și cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25381 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU CHEVROLET CAVALIERUL MEU
Bună ziua, prieteni. Cavalier-ul meu are o defecțiune. Nu merge la ralanti la 600 rpm ca de obicei; rămâne la 1100 rpm, ceea ce înseamnă că se turează. Am înlocuit supapa IAC și continuă să funcționeze defectuos. Mă poate ajuta cineva să-mi dau seama ce pot face? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25392 prin manual-mecanic
Prietene, asta înseamnă că sistemul de admisie are niște orificii de admisie a aerului. Verifică galeria de admisie sau unul dintre furtunuri ca să vezi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25400 prin manual-mecanic
Este adevărat, mai întâi verifică dacă nu există admisii de aer false, apoi verifică starea senzorului de temperatură al motorului.