Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU CHEVROLET CAVALIERUL MEU

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25378 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: PROBLEME CU CHEVROLET CAVALIERUL MEU
Bine, o să adaug imediat. Mulțumesc pentru contribuție. Mult succes și cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25381 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: PROBLEME CU CHEVROLET CAVALIERUL MEU
Bună ziua, prieteni; Cavalier-ul meu are o problemă: nu merge la 600 RPM așa cum ar trebui; merge la 1100 RPM, ceea ce înseamnă că turația este mare. Am înlocuit supapa IAC și problema persistă. Mă poate ajuta cineva să-mi dau seama ce să fac? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25392 prin manual-mecanic
Prietene, asta înseamnă că sistemul de admisie are o scurgere de aer undeva. Verifică galeria de admisie sau unul dintre furtunuri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25400 prin manual-mecanic
Așa este, verificați mai întâi dacă nu există admisii de aer false, apoi verificați starea senzorului de temperatură al motorului.