Căutare MDM

Buletin

eșec în concentrare 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19794 prin manual-mecanic
Defecțiune la focalizare din 2001 Publicat de manual-mecanica
Am o problemă la un Focus LX din 2001, problema este că pierde putere după un timp de funcționare, zdruncinează și se oprește, cu mult înainte făcea asta mai des, dar am schimbat bobina și s-a îmbunătățit puțin și acum pierde doar putere și uneori arată cecul, îl scanez și apare banca 1 prea bogată, de obicei se întâmplă doar ziua, parcă se încălzește. Sper că mă puteți ajuta, salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19801 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Eroare de focalizare 2001
Am nevoie de un cod de eroare specific și, dacă scanerul îl afișează, de date stop-frame ca să te pot ajuta. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19875 prin manual-mecanic
Ai putea extinde datele, dacă atunci când se defectează produce fum negru, face o explozie, ai verificat deja presiunea pompei de combustibil, ai verificat deja dacă există
contacte false în cablajul bobinei, dacă
se observă vreo defecțiune individuală a bujiei (aceasta este detectată în toba de eșapament ca un pocnet)?
Pe scurt, este oarecum dificil de diagnosticat cu atât de puține date.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19876 prin manual-mecanic
Ultima defecțiune pe care a întâmpinat-o a fost pierderea puterii la accelerare. Simbolul de verificare de pe scaner a reapărut și afișa P0303: ardere slabă, cilindrul 3, P0172: sistem prea bogat (banca 1), și asta apare întotdeauna. Am schimbat bujiile, firele și pompa și nimic. Sper că aceste informații vă sunt de mai mult ajutor. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni - Acum 14 ani și 7 luni #19880 prin manual-mecanic
Bună ziua, în legătură cu cureaua de distribuție, a fost schimbată recent? A fost uitată dezechilibrată? Puțin în urmă? Cum este senzorul de temperatură a lichidului de răcire? Dacă funcționează defectuos, poate că nu trimite temperatura reală când motorul se încălzește, ceea ce cauzează o problemă de sincronizare. Vă spun asta pentru că văd că problema apare când motorul se încălzește. Dacă este ceva, vă rugăm să ne spuneți mai multe.:)
Ultima editare: acum 14 ani și 7 luni de către .