Căutare MDM

Buletin

consum ridicat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19286 prin manual-mecanic
consum ridicat Publicat de manual-mecanica
Bună! Am dus-o la mai multe ateliere și mi-au schimbat pompele de combustibil Landa. Catalizatorul era înfundat din cauza consumului. L-am schimbat și noi, iar mașina avea aceleași simptome. Ulterior am schimbat injectoarele, au verificat debitmetrul la BMW și au setat parametrii ECU. Debitmetrul este perfect. Compresia motorului este tot la 10.5, toți cilindrii mi-au spus că sunt și ei bine.
Sunt disperat pentru că mecanicii nu vor să se implice în mașina mea pentru că spun că vor schimba o mulțime de piese fără să știe dacă se va repara...
Vă rog, ce ar putea fi? Când mașina este oprită, computerul de bord arată valoarea medie, punând-o la zero. Când mașina este oprită, se oprește singură, consumul începe să crească progresiv, consumul pe ecran când accelerez scade continuu...
Mă puteți ajuta, vă rog?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19301 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: consum ridicat
Se pare că ECU-ul sau unii dintre senzorii săi trimit un semnal eronat și introduce benzină printr-o conductă.

Temperatura motorului este în regulă?

Au mai făcut ceva la mașină în afară de ce ai menționat?

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19314 prin manual-mecanic
Ei bine, nu știu, dar mi-au spus la BMW-ul din Burgos că au setat parametrii ECU. Am schimbat și injectoarele și am obținut același rezultat.
Nu cred că au măsurat temperatura motorului. Îi voi anunța. Există mulți senzori care ar putea fi defecți ca să-i putem verifica?
O altă problemă cu care am este că atunci când mă duc să schimb vitezele în D, turația este prea mare ca și cum ar fi în S. Nu face asta tot timpul, dar este ceva în neregulă și cu cutia de viteze.
Ar trebui să schimb bujiile, uleiul și filtrele? Știu că asta ar putea ajuta la reducerea puțin mai mare a consumului, calculând dacă sunt în stare proastă, în funcție de cât de mult ar putea scădea consumul?
Mulțumesc pentru ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19315 prin manual-mecanic
Referitor la faptul dacă s-a mai făcut ceva în afară de ce s-a menționat, până în ziua în care am avut-o, adică acum 5 luni (mi-au vândut-o așa) și proprietarul, în afară de a mă păcăli cu km de la 240 mii la 140, a coborât-o și mi-a spus că nu a făcut nimic.. (ce o să spună) Cert este că plătește daunele, desigur, dacă le găsim... Posibil să fi atins ceva, dar e imposibil de știut.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19316 prin manual-mecanic
Cred că sunt 8 sau 10 senzori de bază pentru motor. Are indicator de temperatură? Dacă da, ce citire are?

Ai verificat filtrele (benzină, aer, ulei) să vezi dacă sunt înfundate? Ai schimbat uleiul și filtrele după consumul mare?

Mașina funcționează bine? Sau observi că îi lipsește puterea pentru motorul pe care îl are?

Orice informație pe care o oferi este foarte utilă.

Cu respect.