Căutare MDM

Buletin

Grand Vitara HDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18714 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Gran Vitara HDI
Încă nu am reparat Grand Vitara, am în continuare problema cu fumul negru, aparatul de diagnosticare îmi dă erori la sistemul de recirculare a gazelor, uneori funcționează bine și alteori stă ca și cum ar fi blocat, și nu se strică... cineva luminat????

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18720 prin manual-mecanic
Salut, vezi, cel mai bine ar fi să încerci să blochezi EGR-ul sau să verifici dacă motorul său de excitație se cuplează. Vezi, la modelele cu motor Renault F9Q și K9K, am blocat EGR-ul tăindu-l din interior și sudând arcul. Pentru că uneori funcționează bine la tine, mi se pare că ar putea fi de vină EGR-ul. SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18739 prin manual-mecanic
Salut băieți, când nu trece de 2500 rpm e pentru că ECU detectează o defecțiune, adică rămâne în modul degradat. Verifică și supapa turbo, care funcționează în gol, și supapa EGR, dacă îmi amintesc bine, și mult succes. :woohoo:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18832 prin manual-mecanic
Bună ziua, așa cum ți-a spus și colegul anterior, verifică supapa EGR, filtrul de aer și filtrul de motorină ar putea fi și ele înfundate. EGR-ul se defectează destul de des la acele motoare. Verifică și știfturile supapelor, deoarece se sulfatează.