Căutare MDM

Buletin

Grand Vitara HDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18714 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Gran Vitara HDI
Încă nu mi-am reparat Grand Vitara; încă am problema cu fumul negru. Aparatul de diagnosticare arată defecțiuni la sistemul de recirculare a gazelor de eșapament. Uneori funcționează bine, alteori pare că este inundat, dar nu se strică... Aveți vreo idee?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18720 prin manual-mecanic
Salut, ar trebui să încerci să blochezi supapa EGR sau să verifici dacă motorul excitatorului se blochează. Vezi tu, la modelele Renault cu motoare F9Q și K9K, obișnuiam să blochez supapa EGR tăind-o pe interior și sudând arcul. Faptul că uneori funcționează bine mă face să cred că problema ar putea fi la supapa EGR. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18739 prin manual-mecanic
Salut tuturor, când nu trece de 2500 rpm e pentru că ECU detectează o defecțiune, adică e blocat în modul limp. Verifică și supapa turbo care funcționează prin vacuum și supapa EGR, dacă îmi amintesc bine. Mult succes. :woohoo:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18832 prin manual-mecanic
Salut, așa cum a menționat și persoana anterioară, verifică supapa EGR. Filtrele de aer și motorină ar putea fi, de asemenea, înfundate; aceste motoare sunt destul de predispuse la defecțiuni ale EGR-ului. De asemenea, verifică conectorii supapei, deoarece aceștia se pot coroda.