Căutare MDM

Buletin

Crăpătură în monoblocul Altima, ajutor!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17870 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Fisură în monoblocul Altima, ajutor!!!
;) Domnilor... Vă transmit sincer cele mai bune urări și vă mulțumesc enorm pentru răspunsuri. Mă ajută foarte mult să-mi fac o idee despre cum stau lucrurile cu mașina mea. Deocamdată, MetalSeal este cea mai rentabilă soluție. Primesc mașina înapoi marți și vă voi spune cum a mers. Diagnosticul și comentariile unor prieteni sunt cu adevărat descurajante și nu mi-ar plăcea să aud că motorul meu este gata să meargă la gunoi. Mecanicul îmi spune că are mare încredere în MetalSeal, deoarece a tratat probleme serioase la motoarele diesel și au ieșit perfect. Tot ce vă rog este să-mi acordați suficient timp să o vând, pentru că, adevărul este că deja mi-e puțin frică să o țin în această stare. Nu am întrebat despre costul sudării blocului motor și, sincer, nici nu vreau să știu! Ei bine, mi-au spus că nu este deloc ieftin, deoarece trebuie să demonteze și să demonteze întregul motor pentru a localiza fisura și apoi să o sudeze. Alții mi-au spus că nu recomandă acest lucru, deoarece motorul ar putea dezvolta o altă fisură în altă parte a blocului motor... Uau, pare o problemă fără sfârșit!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17879 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Fisură în monoblocul Altima, ajutor!!!
Când vinzi mașina, vei spune celor interesați de vehicul ce s-a întâmplat sau ești doar interesat să-ți vinzi problema?

Salutări, tot din Mexic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17880 prin manual-mecanic
:uscat: Dragă Jueja, wow, chiar ai atins un subiect FOARTE delicat cu întrebarea ta, deoarece implică probleme mecanice și valori umane... o combinație curioasă, nu crezi? Uite, voi fi total sincer în răspunsul meu și unii vor fi de acord cu mine și alții nu, cred că până la urmă e o chestiune de abordare, dar... dacă ți-aș spune „Cer 80 de mii de pesos pe mașina mea, haaa și apropo are o crăpătură în monobloc, dar nu-ți face griji că nu e gravă...” AI CUMPĂRA-O??? Dragă Jueja, hai să fim sincere, dacă îi spun cumpărătorului că am o problemă de acest tip, mă îndoiesc total că va exista cineva dispus să plătească cât cer pe mașină, iar în cel mai rău caz poate că NIMENI nu va fi deloc interesat să o cumpere, nu crezi? Pe scurt, dacă par total sincer cu cumpărătorul, cel mai probabil risc două lucruri, 1- Să fugă. 2- Să nu-mi dea nici măcar jumătate din prețul cerut. Dragă Jueja, te întreb din nou, ai cumpăra o mașină cu blocul motor crăpat? Crede-mă, sunt îndrăgostit de mașina mea. Nu am avut niciodată o mașină care să mă mulțumească atât de mult din toate punctele de vedere până acum. Din păcate, m-am lovit de această problemă și, dacă nu vând mașina, risc să devină foarte scumpă de reparat. Crede-mă, nu-mi place ideea de a scăpa de ea. Cumpărătorul are dreptul absolut să o ducă la un mecanic în care are încredere și să-i facă toate testele pe care le consideră necesare pentru a evalua dacă mașina mea este potrivită pentru el sau nu. La fel cum îmi voi asuma același risc atunci când cumpăr o mașină second-hand. Este o situație egală, așa văd eu lucrurile, dar respect punctul tău de vedere. Ce părere ai? SALUTĂRI din Cancun.