Dragă Jueja, wow, chiar ai atins un subiect FOARTE delicat cu întrebarea ta, deoarece implică probleme mecanice și valori umane... o combinație curioasă, nu crezi? Uite, voi fi total sincer în răspunsul meu și unii vor fi de acord cu mine și alții nu, cred că până la urmă e o chestiune de abordare, dar... dacă ți-aș spune „Cer 80 de mii de pesos pe mașina mea, haaa și apropo are o crăpătură în monobloc, dar nu-ți face griji că nu e gravă...” AI CUMPĂRA-O??? Dragă Jueja, hai să fim sincere, dacă îi spun cumpărătorului că am o problemă de acest tip, mă îndoiesc total că va exista cineva dispus să plătească cât cer pe mașină, iar în cel mai rău caz poate că NIMENI nu va fi deloc interesat să o cumpere, nu crezi? Pe scurt, dacă par total sincer cu cumpărătorul, cel mai probabil risc două lucruri, 1- Să fugă. 2- Să nu-mi dea nici măcar jumătate din prețul cerut. Dragă Jueja, te întreb din nou, ai cumpăra o mașină cu blocul motor crăpat? Crede-mă, sunt îndrăgostit de mașina mea. Nu am avut niciodată o mașină care să mă mulțumească atât de mult din toate punctele de vedere până acum. Din păcate, m-am lovit de această problemă și, dacă nu vând mașina, risc să devină foarte scumpă de reparat. Crede-mă, nu-mi place ideea de a scăpa de ea. Cumpărătorul are dreptul absolut să o ducă la un mecanic în care are încredere și să-i facă toate testele pe care le consideră necesare pentru a evalua dacă mașina mea este potrivită pentru el sau nu. La fel cum îmi voi asuma același risc atunci când cumpăr o mașină second-hand. Este o situație egală, așa văd eu lucrurile, dar respect punctul tău de vedere. Ce părere ai? SALUTĂRI din Cancun.