Căutare MDM

Buletin

Vă rog, cineva să mă ajute cu un Mustang de 5.0l.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17088 prin manual-mecanic
Salut tovarăși, repar un Mustang model 94, motor automat de 5.0 l, problema; funcționare neregulată și motorul se oprește la turație mică (ralanti), așa că am corectat toate pierderile de vacuum, furtunuri, garnituri inclusiv inele O de la injectoare, spălare corp clapeta de accelerație, verificare senzor poziție clapeta de accelerație, la verificarea rezistenței supapei IAC (by-pass) am găsit 40 hom fiind normal 8 până la 13 hom pe o supapă în stare bună, așa că am schimbat-o și motorul s-a stabilizat complet și funcționează perfect la ralanti, are o accelerație excelentă și fără ezitare, ridică turațiile foarte bine, dar când o pun în Drive sau marșarier, motorul se oprește, am calibrat deja fluxul de aer în corpul clapeta de accelerație, am verificat pinul 30 al PCM, care este selectorul de transmisie și în "P" îmi dă 4.6v. în "R" îmi dă 3.8v în "N" 3.0v. în "D" 2.2v. în „2” 1.8 și în „1” 0.8v., ceea ce deduc că este 5v. de referință, iar tensiunea scade în funcție de turația aleasă, deci cred că nu asta e problema, adevărul este că sunt disperat pentru că am schimbat deja chiar și bujiile și cablurile și defectul persistă, sper că vreun prieten care a avut acest tip de problemă mă poate ajuta, vă mulțumesc anticipat și salutări din Mexic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17100 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vă rog, cineva să mă ajute cu un Mustang de 5.0L
Bună ziua, ai verificat presiunea și debitul pompei de combustibil? Aceasta ar putea fi problema. Salutări din Venezuela.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17101 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vă rog, cineva să mă ajute cu un Mustang de 5.0L
Mulțumesc pentru răspuns. Am verificat deja presiunea combustibilului și este corectă. Semnalul MAF este, de asemenea, corect. Motorul funcționează perfect la ralanti. Problema este limitatorul de viteză (în principal „R”). Problema este atenuată prin schimbarea în treapta de viteză și eliberarea imediată a frânei, dar acest lucru nu se pretează la o conducere normală. Cu cele mai bune urări și aștept în continuare comentariile dumneavoastră.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17102 prin manual-mecanic
Prietene, ai verificat deja dacă firele de împământare nu sunt izolate? Asta se întâmpla și la Corsa. Am încercat să pun niște fire de împământare suplimentare pe ele (stâlpul de împământare).

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17119 prin manual-mecanic
MULȚUMESC, VOI VERIFICA CONEXIUNILE LA ÎMPĂMÂNTARE ȘI ÎN CAZ DE ÎNDOIALĂ VOI ADĂUGA ȘI VOI COMENTA, ȘI SPER LA ALTE COMENTARII, SALUTĂRI.