Căutare MDM

Buletin

aerisirea sistemului de ambreiaj hidraulic Ford Ranger

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28670 prin manual-mecanic
Salut tuturor, aș vrea să reia această postare... deoarece am aceeași problemă cu două Ford F-150. Am schimbat cilindrul receptor (gulierul), iar pedala de ambreiaj este slăbită. Am căutat deja o modalitate specifică de a o aerisi, dar nu o găsesc.
Am găsit una, cea mai fezabilă și simplă de făcut, care este să ridici camionul din față, astfel încât să fie la un unghi de 45°, astfel încât cilindrul principal să formeze o poziție orizontală perfectă, și apoi procesul, ca și frânele. Nu am făcut-o încă, dar știe cineva cum se face de fapt?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28675 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Aerisirea sistemului de ambreiaj hidraulic al Ford Ranger
Hei prietene, ai încercat ce a funcționat la mine pe Ranger-ul meu din '92? La tine nu a funcționat. Pare mai puțin complicat decât să ridici camionul pentru a poziționa cilindrul. Cred că alegi calea cea mai dificilă? Din nou, ai încercat și cealaltă metodă?
Noroc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28677 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Aerisirea sistemului de ambreiaj hidraulic al Ford Ranger
Sistemul respectiv trebuie preîncărcat înainte de instalare, de aceea cuplajul cu manșon atașat la cutie are două supape, una în manșon și alta în actuator. Problema pe care o ai este că pompa principală (pompa) este înclinată, deci ai o cameră de aer permanentă. Ar trebui să scoți pompa și să o pui cu ieșirea în sus și să o aerisești ca pe frâne, apoi să o pui la loc. Nu am încercat niciodată să înclin camionul, dar s-ar putea să funcționeze și e mai ușor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28808 prin manual-mecanic
Am deja răspunsul la cum se face. Cine este moderatorul acestui forum? Ar fi o sugestie excelentă să creăm o secțiune CUM SE FACE sau „fă-o singur”. Am putea include secțiuni despre cum să repari defecțiuni semnificative la fiecare mașină, sau modificări, sau acțiuni de acest gen, cum ar fi cum să aerisești frânele Ford. Personal, știam deja cum să o fac... ;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28821 prin manual-mecanic
O secțiune ar putea fi făcută, dar ar trebui să facem ceva cu mai multe vehicule pentru ca să merite, dar există un fapt similar numit probleme mecanice cunoscute, dacă vrei, pune-l pe Ally și l-am încărcat, contribuția este apreciată.