Am să vă împărtășesc metoda care a funcționat la mine, conform celor spuse, nu este posibil să aerisești sistemul așa cum faci cu frânele, adică, cu purjătorul închis, cineva apasă pedala de mai multe ori, o lasă complet înăuntru, apoi deschide purjătorul, îl închide din nou și repetă operațiunea. Ceea ce a funcționat la mine a fost așa: trebuie să conectezi un furtun la purjător, de preferință transparent. A trebuit să fac un cuplaj pentru asta. Apoi introduci acest furtun într-o sticlă cu lichid de frână, astfel încât furtunul să fie scufundat în lichid (fără posibilitatea de a prinde aer). Asigură-te că rezervorul de lichid este mereu plin. Deschide purjătorul și începe să acționezi pedala de ambreiaj. Dacă te uiți la lichidul din sticlă, poți vedea bulele de aer. Vei vedea, de asemenea, că furtunul începe să se umple cu lichid de frână. M-au sfătuit să continui să acționez pedala până când furtunul s-a umplut complet cu lichid. Nu am reușit să fac asta, așa că ceea ce am făcut a fost să închid purjătorul, să-l acționez. pedala, las-o jos, deschide purjătorul doar până vezi că ies bulele de aer și închide imediat pedala. S-a îngreunat și continuă și aia a fost mai rapidă. Sper că această experiență îți este de folos. Salutări și mulțumesc pentru răspunsuri.