Căutare MDM

Buletin

aerisirea sistemului de ambreiaj hidraulic Ford Ranger

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15411 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc tuturor, tocmai am schimbat cilindrul receptor de frână la camion și trebuie doar aerisit. M-am informat și am crezut că e la fel ca la frâne, dar când apăs pedala și deschid purjătorul de frână, nu se simte strâns, nu funcționează. Am citit ceva despre faptul că trebuie ridicat camionul astfel încât cilindrul principal să fie orizontal. Alții îmi spun că procedura de aerisire e diferită. Știe cineva ce este? Vă rog să-mi explicați. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15414 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Aerisirea sistemului de ambreiaj hidraulic al Ford Ranger
SIMPLU UMPLEȚI REZERVORUL DE LICHID, DESCHIDEȚI PURIFICATORUL DE MAI JOS ȘI LĂSAȚI-L SĂ SE GONGHE CÂND IEȘE SUFICIENT, ÎNCHIDEȚI-L ȘI APĂSAȚI PEDALA :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15470 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Aerisirea sistemului de ambreiaj hidraulic al Ford Ranger
Dacă nu îl ridici din față, îți pierzi timpul...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15496 prin manual-mecanic
Am să vă împărtășesc metoda care a funcționat la mine, conform celor spuse, nu este posibil să aerisești sistemul așa cum faci cu frânele, adică, cu purjătorul închis, cineva apasă pedala de mai multe ori, o lasă complet înăuntru, apoi deschide purjătorul, îl închide din nou și repetă operațiunea. Ceea ce a funcționat la mine a fost așa: trebuie să conectezi un furtun la purjător, de preferință transparent. A trebuit să fac un cuplaj pentru asta. Apoi introduci acest furtun într-o sticlă cu lichid de frână, astfel încât furtunul să fie scufundat în lichid (fără posibilitatea de a prinde aer). Asigură-te că rezervorul de lichid este mereu plin. Deschide purjătorul și începe să acționezi pedala de ambreiaj. Dacă te uiți la lichidul din sticlă, poți vedea bulele de aer. Vei vedea, de asemenea, că furtunul începe să se umple cu lichid de frână. M-au sfătuit să continui să acționez pedala până când furtunul s-a umplut complet cu lichid. Nu am reușit să fac asta, așa că ceea ce am făcut a fost să închid purjătorul, să-l acționez. pedala, las-o jos, deschide purjătorul doar până vezi că ies bulele de aer și închide imediat pedala. S-a îngreunat și continuă și aia a fost mai rapidă. Sper că această experiență îți este de folos. Salutări și mulțumesc pentru răspunsuri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15508 prin manual-mecanic
De obicei fac la fel ca la frâne și nu e nicio problemă, atâta timp cât pompa e bună desigur, ce se întâmplă e că se simte diferit pentru că pedala își revine puțin mai încet, dar ți-au spus deja multe opțiuni, încearcă-le și postează care ți-a funcționat ca să poți ajuta alți utilizatori, cum ți-am spus, cu Hyundai, Toyota fac ca la frâne și nu e nicio problemă.