Căutare MDM

Buletin

AJUTOR URGENT KIA SPORTAGE 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15622 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: AJUTOR URGENT KIA SPORTAGE 2000
Îți spun, azi am ieșit să fac un test drive cu mașina, am condus-o cam 20 km și totul a fost bine, dar s-a aprins martorul motor, nu știu dacă are legătură cu siguranțele schimbate, oricum mașina nu m-a dezamăgit, ceva ce am observat este că mă uit la luminile de bord stingând și de exemplu când aprind luminile de șină, toate luminile de pe bord clipesc la sunetul luminilor de șină, ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15629 prin manual-mecanic
Aceea este o problemă de împământare în partea electronică. Când ai o împământare proastă, se întâmplă asta. E același lucru pe care ți l-am spus mai devreme. După un timp, o împământare proastă începe să ardă componentele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15632 prin manual-mecanic
Prietene, mulțumesc pentru comentariile tale, mi-au fost de mare folos. Am vrut mai mult ajutor. Din păcate, în țara mea nu există mecanici electrici prea buni, ca să zic așa, iar cei care sunt medii încarcă mult.

Ai putea să mă ajuți cu o schemă care să arate ce cabluri trebuie împământate, unde pe motocicletă ar trebui să fie, precum și cablurile pompei de combustibil? Nu neapărat ca să o fac eu, ci măcar pentru a valida ce îmi spune mecanicul când o verifică și pentru a ști mai mult sau mai puțin despre ce vorbește.

Aș aprecia foarte mult ajutorul tău, deoarece trebuie să o duc mâine la mecanic ca să evit să se întâmple ceva mai grav.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15686 prin manual-mecanic
Toți conectorii electrici ai mașinilor, sau aproape toți, de fapt, au un fir negru care indică masa. Poți găsi acest fir cu un tester sau o lampă de testare. Îl poți găsi și atașa la șasiu cu orice șurub, și ai o masă bună. Nu am o schemă pentru acel vehicul, dar cu aceste informații, oricine are cunoștințe de bază despre electricitate o poate face. Mult succes, salutări și o îmbrățișare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15699 prin manual-mecanic
Îți spun, azi am fost la mecanic să schimb uleiul la transmisia automată a Kiei mele. Se pare că uleiul era complet stricat, iar transmisia începea să se deterioreze. Din fericire, tot am avut timp. Am schimbat și filtrul transmisiei automate.

Am decis să schimb și filtrul de aer și am fost destul de surprins să văd starea filtrului anterior, total murdar și înfundat. Atașez niște fotografii, ce părere aveți?