Căutare MDM

Buletin

Cum scot încuietoarea de la camioneta mea Subaru EA81?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13857 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: CUM DETAȘEZ BLOCUL DE LA EA81-UL MEU? SUBARU PICK-UP
Sunt din Santiago

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13858 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: CUM DETAȘEZ BLOCUL DE LA EA81-UL MEU? SUBARU PICK-UP
Dar mă gândesc să cumpăr un motor și o cutie de viteze, dar nu știu cum să fac asta cu arborii de punte... Va trebui să inventez ceva. Studiez ingineria de mașini și vehicule auto la INACAP din Renca.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23441 prin manual-mecanic
Mi-a luat mult timp, dar nu am uitat sfatul tău. Mulțumesc foarte mult. Îmi lipseau acele șuruburi.

În sfârșit mi-am asamblat motorul și l-am reglat complet.
Dar după un timp, s-a stricat din nou. Un blocator al bolțului de piston a ieșit și a zgâriat toată cămașa cilindrului.
Așa că a trebuit să-l scot din nou și să-l reajustez. Acum lucrez la el, este reglat din nou și săptămâna asta l-am făcut să torcă din nou.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23463 prin manual-mecanic
Jjaajajjajj a trecut mult timp, se pare că strângeai șuruburile câte o tură pe zi, jajajajja, nicio problemă prietene, continuă să încerci, așa înveți. Sunt și eu inacapino de la Serena, mult succes și salutări, întreabă ce vrei.