Căutare MDM

Buletin

Cum scot încuietoarea de la camioneta mea Subaru EA81?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13730 prin manual-mecanic
Am scos motorul de la camioneta sau brumby-ul meu Subaru, l-am demontat!!!! dar nu pot să dau jos blocul, se împarte în două, am scos toate șuruburile și nu se poate, sunt super supărat. În afară de asta, blocul este din aluminiu și am încercat să-l lovesc dar se rupe foarte ușor..... Oricine mă poate ajuta ar aprecia, sau oricine are manualul de service pentru asta ar
fi
fantastic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13734 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: CUM DETAȘEZ BLOCUL DE LA EA81-UL MEU? SUBARU PICK-UP
Sigur ai scos toate șuruburile? Verifică dacă da, e doar blocat și trebuie să introduci o spatulă sau o pană și să-l lovești ușor cu un ciocan, dar cred că îți lipsesc șuruburi de scos. Verifică sub garnitura ambelor chiulase dacă există o gaură lungă în jos și există un șurub, iar lângă cel din cealaltă chiulasă există și unul. Vezi dacă le-ai scos deja, spune-mi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13737 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: CUM DETAȘEZ BLOCUL DE LA EA81-UL MEU? SUBARU PICK-UP
Salut, încearcă să-l încălzești cu o lampă de sudură și în același timp încearcă să introduci ceva ascuțit, lovind ușor, având grijă să nu-l zgârii prea tare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13739 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult!!!!... lunea viitoare când ajung la serviciu
o să verific. Mulțumesc mult pentru sfat.

Și eu am nevoie de niște sfaturi, deoarece mă gândesc să pun un motor de la un Legacy 4wd 2.0 din '92 în el în 96 (mă duc la Iquique și cumpăr un motor mic), dar întrebarea este dacă va fi foarte greu să-l adaptez dacă va trebui neapărat să schimb transmisia spate și toate cele. Ce mi s-a spus este că ies foarte bine, dacă da, nu voi repara EA81 și voi cumpăra motorul.:clipire:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13745 prin manual-mecanic
Totul depinde de suporturile motorului, dar motoarele Subaru sunt aproape standard. Ai grijă la cutia de viteze care se potrivește corect, adică cutia de viteze pe care o ai cu motorul nou. Desigur, poți cumpăra totul la un preț bun în Iquique. Din ce parte a Chile ești?