Căutare MDM

Buletin

Ajutor - Clio 1.6 RN accelerează singur

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14436 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ajutor - Clio 1.6 RN accelerează singur
Bună ziua.
Defectul ar putea fi la senzorul de temperatură a apei din motor. Motorul pas cu pas funcționează cu informații primite direct de la acest senzor.
Mult succes...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14447 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ajutor - Clio 1.6 RN accelerează singur
Ieri mecanicul mi-a spus că există o defecțiune la sistemul electric și că urmărește un circuit aparținând sistemului de injecție. Până acum componentele nu sunt corecte pentru că am instalat altele noi (pompa de combustibil, motorul pas cu pas, sonda lambda, senzorul de temperatură... nu sunt cele originale Bosch, poate asta e problema).
Întrebare: Ar putea fi doi sau mai mulți senzori de temperatură?
Senzorul de temperatură se numește TPD? I-am sugerat mecanicului să verifice acest dispozitiv și mi-a spus că este senzorul de temperatură pe care l-am instalat nou.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14469 prin manual-mecanic
Senzorii de temperatură, fie că sunt de aer sau de apă, sunt cunoscuți din punct de vedere tehnic sub denumirea de sonde NTC, un acronim în limba engleză pentru sonde cu coeficient negativ. Cu toate acestea, senzorii de temperatură a motorului pot fi confundați cu sondele de temperatură care au practic aceeași formă și culoare, dar rezistențele lor sunt diferite.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34328 prin manual-mecanic
Salut, și eu sunt nou pe aici. Voiam să știu dacă ați reușit să rezolvați această problemă, deoarece același lucru se întâmplă și cu Clio-ul meu (RN 98 1.6 CNG). Accelerează automat și uneori merge la viteză mică. Sper că puteți răspunde. Salut tuturor membrilor MDM! Eloy Fernández, 22 de ani.