Căutare MDM

Buletin

Schema electrică Hyundai H1

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37213 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Schema electrică Hyundai H1
Atașez încă două fișiere lipsă din manualele electrice și mecanice ale modelului H-1. Pagina este: doc.hyundai-autoclub.ru/h_1/ , în cazul în care nu a apărut corect în e-mailul anterior.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37231 prin manual-mecanic
Nu mi-ai trimis partea 6, dar mi-ai trimis partea 5 de două ori. Apreciez că mi-ai amintit de oferta pe care o aveai în așteptare. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37305 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Schema electrică Hyundai H1
Atașat, vă trimit cele două fișiere comprimate, așa cum le-am descărcat de la clubul auto Hyundai din Rusia ( doc.hyundai-autoclub.ru/h_1/ ), care se numesc ETMH12002 (Manual de depanare electrică) și SHM12002 (Manual de atelier), care sunt în limba engleză. Cred că am făcut o greșeală când am creat piesele de trimis prin poștă și pur și simplu nu am atribuit partea 6 uneia dintre ele, dar cred că toate fișierele sunt acolo.

Fișier atașat:

Nume de fișier: ETMH120021.zip
Dimensiunea fișierului: 69,34 MB

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37306 prin manual-mecanic
Dacă îmi oferi o adresă de e-mail, îți voi trimite cele două fișiere comprimate așa cum le-am descărcat de la Hyundai Auto Club din Rusia ( doc.hyundai-autoclub.ru/h_1/ ), care se numesc ETMH12002 (Manual de depanare electrică) și SHM12002 (Manual de atelier), care sunt în limba engleză. Cred că am făcut o greșeală când am creat piesele pentru a le trimite prin e-mail și pur și simplu nu am atribuit partea 6 uneia dintre ele, dar cred că toate fișierele sunt acolo. Am încercat să o fac de pe forum, dar nu știu de ce, nu le pot încărca, poate din cauza dimensiunii.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37321 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc pentru atenție. Am vizitat deja site-ul rusesc și l-am descărcat. Mulțumesc încă o dată.