Căutare MDM

Buletin

Schema electrică Hyundai H1

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35063 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Schema electrică Hyundai H1
JTGA69, mă bucur să termin de scris acest răspuns și îți voi trimite informațiile prin e-mail. Ai cumva un manual H100 cu care m-ai putea ajuta?
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35067 prin manual-mecanic
Consultați secțiunile Mecanică a motorului, Sistem de alimentare și Control al emisiilor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35088 prin manual-mecanic
Bună ziua 9011204, am o problemă cu vehiculul H1 din 2002. ECU-ul a fost furat și am găsit unul. Problema este că cablurile au fost tăiate și nu am schema unității de control. Sper că mă puteți ajuta trimițându-mi schema dumneavoastră. V-aș fi recunoscător. Adresa mea de e-mail este Vă mulțumesc anticipat și dacă vă pot ajuta cu ceva, vă voi ajuta cu plăcere.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35096 prin manual-mecanic
Bună dimineața, Alcry. Îmi face plăcere să vă trimit manualul de service complet, astfel încât să aveți toate informațiile mecanice și electrice de care aveți nevoie acum și în viitor.
Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35278 prin manual-mecanic
Bună ziua, îmi pare rău, nu știu dacă îmi puteți furniza și manualul electric al modelului Hyundai H1, vă rog.