Căutare MDM

Buletin

Ajutor la egalizare!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26998 prin manual-mecanic
Ajutor la egalizare! Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș dori să mă ajutați să egalizez corect radioul meu.

Are următoarele opțiuni:

LOW -> 100hz - 60hz -> +/- 10DB

MID -> 1.0 Khz - 500hz -> +/- 10DB

HI -> 12.5khz - 10khz -> +/- 10DB

De asemenea, trebuie să modifice basul în afară de EQ. Care ar depinde de gust sau de melodie, nu interferează cu egalizarea ca atare.

Este conectat la 4 difuzoare în placa de bază 6x9 cu 5 căi, un bas de 12", și 2 difuzoare de ușă cu 2 căi (cred), și 2 tweetere în față și 2 în spate.

Mulțumesc, aștept răspunsurile voastre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27233 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul Re: Ajutor cu egalizarea!
Salut Jorge, îți spun: frecvențe joase - joase, această gamă conține notele fundamentale ale senzației de ritm, prea multă întărire în această bandă poate face muzica asurzitoare (bas foarte puternic). medii - această bandă conține armonicele de valoare mică ale unor instrumente: pian, tubă etc. prea mult nivel al acestei benzi produce un sunet nazal între 500 și 1 kHz sunetul are senzația că vine dintr-un tub dacă este între banda de 1-2 kHz impresia este de tub metalic excesul produce oboseală după un timp. HI - servește la controlul luminozității și clarității sunetului atenuarea produce un sunet mai îndepărtat și mai transparent. sunt boxe cu coarne? dacă vrei mai multe informații pune RMS-ul fiecărui difuzor dacă ai un amplificator câte ieșiri-canale RMS, ce ai conectat la amplificator dacă ai unul, mărcile (producătorul) difuzoarelor, radioul etc. scuze pentru întârzierea răspunsului între lucrare și am puțin timp rămas pentru treburi ratate. Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.