Căutare MDM

Buletin

cablaj audio

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21818 prin manual-mecanic
Cablare audio Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor utilizatorilor, aș dori niște răspunsuri despre cum să fac o instalație audio simplă și funcțională.
Configurația mea ar fi: două difuzoare pe ușa din dreapta, două difuzoare pe ușa din stânga și două difuzoare pe raftul hotei, cu un amplificator de putere. Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21822 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: cablaj audio
Salut prietene, prin două difuzoare într-o ușă te referi la piste separate, presupun, de ce ajutor ai nevoie? Scrie marca mașinii, dacă nu ai difuzoare cât vrei să cheltuiești, tava de pe capotă este tava din spate, spune-mi mai multe detalii despre ce vrei și voi încerca să te ajut. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21860 prin manual-mecanic
Ei bine, aș vrea să am două difuzoare de 40 de wați și 80 de wați în fiecare ușă. Două difuzoare de 80 sau 100 de wați în raftul din spate și două difuzoare mici în față, deasupra bordului. Nu știu ce fac difuzoarele mici, dar arată grozav.
Apoi, cu amplificatoarele de putere, nu știu pe care să le pun.
Pot asculta DVD-ul mașinii prin difuzoarele mașinii?
Nu pot încape sub-buffer-ul în portbagaj; am doi copii și voi avea nevoie de spațiu.
În primul rând, pentru ușa din față, trebuie să fac o cutie, să adaug fibră optică și să o vopsesc. Cum obțin fibra optică?
În al doilea rând, trebuie să știu schema de cablare și diametrul.
În al treilea rând, vreau să trec cablajul prin mijlocul mașinii, cu amplificatoarele în spatele scaunelor din spate.
În al patrulea rând, mașina este un Peugeot 306.
Mulțumesc anticipat.
Apropo, dacă mașina este a ta, este foarte tare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22159 prin manual-mecanic

Bună ziua, scuze pentru întârziere, dar munca nu-mi lasă prea mult timp liber. Ei bine, hai să trecem la subiect: 1. Vrei să pui 2 difuzoare în fiecare ușă și să lucrezi cu fibră optică. Părerea mea, dacă pot să-ți dau una, este că în mașina ta are loc pentru difuzoare de 170 mm în fiecare ușă și poți găsi difuzoare de această dimensiune cu putere RMS mai mare decât îți dorești. 2. Cablurile difuzoarelor sunt de 2,5 mm fără oxigen, pentru alimentarea amplificatorului, cablu de 5 mm fără oxigen, un suport de siguranță și o siguranță, cablu RCA pentru audio (radio-CD-ul tău trebuie să aibă cel puțin o ieșire RCA dacă pui doar un amplificator, amplificatorul poate fi conectat și la ieșirile difuzoarelor, dar ai un risc mai mic să arzi difuzoarele sau amplificatorul) 3. Poți trece cablurile prin mijlocul mașinii, trebuie doar să ții cont că cablurile de alimentare pentru amplificator nu trebuie atașate la cablurile audio. 4. Dacă radio-CD player-ul tău are intrare audio, poți asculta DVD-ul prin difuzoarele mașinii. 5. Difuzoarele mici sunt tweetere; prin ele se aud doar notele înalte ale muzicii. Sunt excelente pentru a asculta muzică cu efecte. Mașina este a mea. Mulțumesc. Cu cele mai bune gânduri.