Căutare MDM

Buletin

ET și jante pentru xsara

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18315 prin manual-mecanic
ET și jante pentru xsara Publicat de manual-mecanica
Voiam să știu dacă cineva are vreo idee dacă pot monta o anvelopă +Power Leader 303 sau ceva similar cu o gură de aer de 205/40 R17 pe un Xsara 2 VTR? Va trece ITP-ul sau vor fi probleme cu măsurătorile etc.?
Mulțumesc.;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18373 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ET și jante pentru xsara
Bună ziua, dacă ne-ați putea spune ce dimensiune aveți acum, v-am putea sfătui cu privire la ce dimensiune puteți folosi fără a avea probleme la trecerea ITP-ului. Cu stimă. :uscat:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18381 prin manual-mecanic
Hei, ce mai faci! Păi, uită-te la cea pe care am postat-o, e una echivalentă care se poate monta pe cea pe care o am eu, care e 195/55 R15.
Și voiam să știu dacă janta de 17" + power mi-ar face probleme dacă s-ar freca sau dacă ar trebui să pun distanțiere etc., lucru pe care ITV-ul nu-l trece.
Pentru că îmi place stilul ăla de jantă, dar de exemplu, am fost la un feuvert și mi-au spus că nu se poate face, în toate formele. Să vedem dacă mă uit și în alte locuri și aflu și îi rog să verifice, pentru că în ceea ce privește șuruburile, știu că sunt 5 și 4, ultima ar fi a mea.

;) Pa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18423 prin manual-mecanic
Salut prietene, scuze pentru întârzierea cu care îți răspund, dar a trebuit să caut informații despre jantele tale. Îți spun, nu poți pune jante + power 17 leader303 pe mașină deoarece: 1. dimensiunile jantelor 17x7 ET45 presupun o deplasare spre interior de 45 mm față de centrul gâtului jantei, ți-ar rămâne aproximativ 42,5 mm. În final, janta ta se mișcă cu 132,5 mm spre interior față de punctul de ancorare. 2. în partea din față a mașinii le poți pune, dar nu ai putea roti volanul la maxim, deoarece de la punctul de ancorare până la arcul roții mașina ta are aproximativ 270 mm. 3. în partea din spate doar janta s-ar potrivi fără anvelopă, chiar dacă este foarte strânsă, deoarece de la punctul de ancorare până la suportul punții spate ai aproximativ 135 mm. Concluzia este că nu le poți pune deoarece ET-ul este mai mare în comparație cu majoritatea jantelor care au ET 35-40. Și distanțierele se pot instala și omologa fără nicio problemă. Sper că ați reușit să vă clarificați îndoielile. Cu respect. :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18429 prin manual-mecanic
Da, ce faci, puștiule! Mulțumesc pentru informații, deși m-ai dezamăgit puțin hehehe, dar știu că pe mașina mea nu se par multe modele de jante interesante de pus.
În fine, o să verific dimensiunile și o să încerc să găsesc ceva similar cu jantele care să-mi placă, iar distanțierele, adevărul e că nu mă simt prea încrezător să le pun, dar să vedem dacă reușesc în sfârșit să pun jante, din moment ce m-am hotărât pentru când mă duc să schimb anvelopele.
Bine, salut, ne vedem acolo.;)