Căutare MDM

Buletin

Kit Xenon

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18372 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Kit Xenon
Cu plăcere, spune-ți părerea după ce le pui laolaltă. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18385 prin manual-mecanic
Ei bine, în opinia mea, instalarea unui kit xenon pe faruri obișnuite este evident un fiasco. Vezi perfect cu prețul deranjării altora, și trebuie să instalezi și să dezinstalezi kitul ca să treci ITP-ul (Inspecția Tehnică) și să ai grijă să nu fii oprit de Garda Civilă pentru că ai ceva ce nu ar trebui.
A fost o pierdere de bani și timp.
Când voi instala noile faruri, o să-ți spun cât de mulțumit sunt de ele.
Ar trebui să facem un sondaj de satisfacție sau ceva de genul acesta pentru a stopa vânzarea acestor kituri, care par un panaceu, dar nu sunt.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18424 prin manual-mecanic
Salut prietene, în legătură cu sondajul, cred că e grozav să-l faci, dar nu cred că vor fi mulți oameni împotriva lui, pentru că majoritatea celor care folosesc xenon (piratat) nu le pasă deloc că îi orbesc pe ceilalți participanți la trafic sau că trebuie să-l scoată când trec ITP-ul sau că îi oprește poliția rutieră. Amenda e în jur de 150e și să instalezi reglajul automat acasă te costă între 1500e-2500e, așa că mulți cred că e mai bine să plătești 150e decât 1500e și că ceilalți se duc dracului. Salutări. :supărat: