Căutare MDM

Buletin

Kit Xenon

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 zile #18372 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Kit Xenon
Cu plăcere. Spune-ți părerea după ce le-ai asamblat. Noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 zile #18385 prin manual-mecanic
În opinia mea, montarea unui kit xenon pe farurile standard este evident un dezastru. Vezi foarte bine cu prețul orbirii tuturor, și trebuie să instalezi și să demontezi kitul ca să treci de inspecțiile tehnice ale mașinii și să-ți faci griji că poliția te-ar putea opri pentru că ai ceva ce nu ar trebui.
A fost o pierdere de bani și timp.
Îți voi spune ce părere am despre noile faruri după ce le instalez.
Ar trebui să facem un sondaj de satisfacție sau ceva de genul ăsta pentru a reduce vânzarea acestor kituri care par un leac miraculos, dar nu sunt.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
15 ani, cu o zi înainte #18424 prin manual-mecanic
Hei, prietene, în legătură cu sondajul, cred că e o idee grozavă, dar nu cred că mulți oameni vor fi împotriva lui. Majorității oamenilor cu faruri xenon (de serie) nu le pasă că îi orbesc pe ceilalți șoferi, că trebuie să le scoată pentru ITP sau că îi oprește poliția. Amenda este în jur de 150 €, iar instalarea unui sistem de nivelare automată la reprezentanță costă între 1500 € și 2500 €, așa că mulți oameni cred că e mai bine să plătească 150 € decât 1500 € și să-i lase pe toți ceilalți să sufere. Noroc. :supărat: