Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU ACOPERIREA MINI COOPER DECAPOTABILĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #9991 prin manual-mecanic
PROBLEME CU PLUSĂ LA MINI COOPER CABRIO Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am o problemă, sper că mă puteți ajuta... Am un mini cooper decapotabilă, procesul de scoatere a capotei este controlat automat din interiorul mașinii, se face în doi pași, primul pas deschide acoperișul ca și cum ar fi o trapă și al doilea îl ridică complet și îl pune deoparte pentru a deveni complet decapotabilă, problema mea este că face doar primul pas și nu pot să o fac complet decapotabilă, dacă cineva are vreo soluție posibilă la această problemă aș aprecia foarte mult ajutorul vostru, vă mulțumesc foarte mult!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #10003 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU TAPIȘONUL MINI COOPER DECAPOTABIL
Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să verifici comutatorul de control sau de acționare, poate că al doilea contact nu funcționează, verifică mai întâi partea electrică și spune-ne cum merge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10484 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU TAPIȘONUL MINI COOPER DECAPOTABIL
În principiu, aceste vehicule au probleme cu motoarele de remorcare care sunt montate în portbagaj. Acestea sunt defecțiuni care au apărut la multe dintre ele. Dacă se strică complet, va trebui să schimbați și ghidajul și cablurile. Vă recomand să îl verificați cât mai curând posibil și, între timp, nu încercați să deschideți capota, altfel veți ajunge ca clientul meu și veți fi nevoiți să schimbați totul pentru prețul modic de 2.400 de euro. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42901 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect: PROBLEME CU TOPUL MINI COOPER DECAPOTABIL
Bună ziua, ai verificat siguranțele? Apoi, verifică funcționarea și starea motorului hidraulic din zona portbagajului stâng. Asigură-te că nu este ars sau deteriorat. Nu sunt sigur care siguranță este pentru capotă. O voi verifica.