Căutare MDM

Buletin

Siguranțe Hyundai Getz GLS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 săptămâni - 16 ani acum 3 săptămâni #9653 prin manual-mecanic
Siguranțe Hyundai Getz GLS Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt nou aici și aceasta este prima mea postare:aha:

. Sper că am găsit locul potrivit să postez întrebările mele. Vedeți... se pare că am schimbat deja o siguranță la mașină, cea de la brichetă. Ei bine, de fapt, un coleg de clasă a schimbat-o. Le-a scos pe toate și s-a uitat la care era stricată una câte una.

Problema mea acum este că :S

am schimbat lumina de poziție de la farul stânga acum câteva zile pentru că mi-a spus un gardian civil să o fac. Astăzi, un alt gardian civil mi-a spus că lumina de fază scurtă din același loc este arsă becul H-4 funcționează la fază lungă, dar dacă aprind faza scurtă, nu funcționează. (M-am uitat la funcția farurilor H-4 și anume faza scurtă sau faza lungă și faza lungă; dacă greșesc, corectați-mă.)

Bănuiesc că ar putea fi din cauza unei siguranțe, iar esențialul este că, dacă este din cauza unei siguranțe , îmi vor spune care este și cărei caracteristici aparține fiecare nicăieri semnificația fiecărei denumiri și:woohoo: nu este atât de ușor de înțeles.
Mulțumesc anticipat tuturor celor care ajută.
Ultima editare: acum 16 ani și 3 săptămâni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 săptămâni #9656 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Siguranțe Hyundai Getz GLS
Prietene, în primul rând, bine ai venit pe forum, uite, am o întrebare, ai schimbat h-4-ul? Această lampă are faza scurtă și faza lungă împreună, dar ard separat, deoarece are două filamente în interior. Când există o problemă cu luminile dintr-un vehicul, verifică mai întâi dacă becul sau lampa este în stare bună. O modalitate ușoară de a face acest lucru este să o pui pe partea care funcționează și gata. Acum, după ce excluzi că este în stare bună și că ajunge curent la conector, începi să verifici siguranțele și chestiile alea. Dar hei, nu există siguranțe doar pentru o singură lumină, adică o faza scurtă pe o parte și o siguranță doar pentru asta. În general, siguranțele controlează o faza lungă și una scurtă laterală sau faza lungă pe ambele părți, dar nu doar una. În cel mai rău caz, cel mai rău lucru pe care îl poți avea este telecomanda, dar chiar și așa, soluția este simplă. Încearcă să schimbi becul și verifică curentul care ajunge la el, apoi anunță-ne și te vom ajuta dacă nu rezolvi problema, dar cred că este ceva la fel de simplu ca un bec ars.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni - 16 ani acum 3 săptămâni #9664 prin manual-mecanic
Mersi Kikemec, am schimbat becul și într-adevăr, se pare că am pus și eu unul care avea filamentul rupt..., l-am schimbat din nou cu unul bun și wow, funcționează perfect. Filament sus pentru faza scurtă sau faza scurtă, filament jos pentru faza lungă.
Filamente Amss,

acum trebuie doar să mă uit la siguranțe, să știu la ce aparține fiecare siguranță, fotografia pe care am postat-o mai devreme este cu Hyundai-ul meu, nu e nicio grabă pentru că azi dimineață am verificat starea tuturor siguranțelor și sunt toate în regulă, dar e în caz că se defectează ceva mâine.

MULȚUMESC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni - 16 ani acum 3 săptămâni #9665 prin manual-mecanic
Să vedem dacă asta ajută.

Editare: Îmi pare rău, încerc să atașez un fișier, dar nu știu cum să o fac.

Cu stimă.