Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ DE ÎNCETINIRE PEUGEOT 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9302 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA RALANTIUL LA PEUGEOT 306
Dacă ai exclus deja IAC-ul, verifică dacă toți cilindrii au scânteie și o injecție bună, vezi dacă ralantiul se îmbunătățește. Ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci, și care nu este foarte recomandat, este să strângi puțin mai tare șurubul de ralanti. Nu este foarte recomandat, dar se poate face.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9304 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA RALANTIUL LA PEUGEOT 306
Deja mi-am dat seama ce se întâmplă. Mașina mea fusese echipată cu GPL, iar gurile de ventilație de la galeria de admisie erau slăbite, așa că intra aer și epuiza amestecul.
Mulțumesc foarte mult pentru tot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31831 prin manual-mecanic
În sfârșit am găsit problema cu turația de mers în gol a Peugeot-ului meu, era cel mai ușor lucru care ți se putea întâmpla. Doar resetând IAC-ul totul funcționează normal din nou... dar pentru a face asta trebuie să deconectăm bateria și să o lăsăm deconectată câteva minute... dar deconectăm de la borna -, eu întotdeauna o făceam de la borna + și de aceea nu funcționa corect turația de mers în gol, adică nu o poți reseta de la borna +. Slavă Domnului că am găsit defectul... Am avut 20 de mașini și niciuna nu mi-a dat atâtea bătăi de cap ca asta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31890 prin manual-mecanic
VERIFICAȚI CORPUL CLAPETEI DE ACCESORII (COLIERA). DACĂ ESTE MURDARĂ, VA CREA ȘI PROBLEME LA RALANTI.