Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ DE ÎNCETINIRE PEUGEOT 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #9302 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: PROBLEMĂ LA RALANTIUL LA PEUGEOT 306
Dacă ai exclus deja supapa IAC, verifică dacă toți cilindrii au scânteie și o injecție bună de combustibil, vezi dacă ralantiul se îmbunătățește. Ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci, și nu este foarte recomandat, este să reglezi șurubul de ralanti pentru a-l ridica puțin mai mult; nu este recomandat, dar se poate face.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #9304 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: PROBLEMĂ LA RALANTIUL LA PEUGEOT 306
Am aflat ce se întâmplă. Mașina mea avea instalat un sistem GPL, iar difuzoarele erau slăbite pe galeria de admisie, așa că aerul intra și amestecul de combustibil se încurca.
Mulțumesc foarte mult pentru tot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31831 prin manual-mecanic
În sfârșit am descoperit problema cu ralantiul Peugeot-ului meu; a fost cel mai simplu lucru de făcut. Doar resetarea supapei IAC face ca totul să funcționeze din nou normal... dar pentru a face asta, trebuie să deconectezi bateria și să o lași deconectată câteva minute. Deconectează-o de la borna negativă; eu întotdeauna făceam asta de la borna pozitivă și de aceea ralantiul nu funcționa corect. Deci, nu poți să-l resetezi de la borna pozitivă. Slavă Domnului că am găsit problema... Am avut 20 de mașini și niciuna nu mi-a dat atâtea probleme ca asta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31890 prin manual-mecanic
VERIFICAȚI CORPUL CLAPETEI DE ACȚIUNE (CLAPETA). DACĂ ESTE MURDARĂ, VA CAUZA ȘI PROBLEME LA RALANTI