Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ DE ÎNCETINIRE PEUGEOT 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9280 prin manual-mecanic
PROBLEMĂ LA RALANTIUL PEUGEOT 306 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor:
Am un Peugeot 306 din 1999. Are probleme cu turația de mers în gol. Când se oprește, funcționează bine, dar când nu se oprește, se oprește și se blochează. L-am dus la Peugeot și mi-au spus că totul este în regulă, dar este tot la fel. Sper că cineva care a avut aceeași problemă mă poate ajuta.
Cu cele mai bune urări și mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9281 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA RALANTIUL LA PEUGEOT 306
Salut prietene, verifică dacă sonda de temperatură și senzorul de viteză al vehiculului funcționează corect. Verifică și toate furtunurile de vacuum. Mult succes și cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9290 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA RALANTIUL LA PEUGEOT 306
Cum se blochează? IAC-ul reglează ralantiul folosind semnale de la senzorii de turație și temperatură. Verificați această supapă. În general, scanerele nu o detectează deoarece supapa IAC este un actuator, nu un senzor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9295 prin manual-mecanic
Te referi la regulatorul de ralanti? Funcționează acest regulator? Dacă scot conexiunea
, turația de ralanti începe să cedeze. Și senzorul de turație este cel de pe articulația sferică a motorului?
Cred că are și un senzor pe galeria de admisie. Nu sunt sigur dacă funcționează.
Salutări și mulțumesc pentru informații. Problema este că nu am reușit să cumpăr cartea pentru acest model pentru că nu se mai produce.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9298 prin manual-mecanic
Halaurin, încearcă pagina asta Librotaller.net, cred că o poți găsi acolo. Trebuie să te înregistrezi, dar e ușor și gratuit. Cu stimă.