Căutare MDM

Buletin

problemă cu Seat Cordoba din 1998

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 7 luni #918 prin manual-mecanic
Seat Cordoba din 1998 .
Ok, să vă spun marea mea problemă, am avut mașina și s-a încins foarte tare, am deschis vasul de expansiune și era uscat și acum mai puțin de o săptămână am pus apă în ea, am umplut-o din nou să văd dacă pot să o pun undeva, și nimic, nu a mai pus-o când s-a răcit mașina mergea din nou perfect, dar după o săptămână sau cam așa ceva s-a întâmplat din nou, s-a încins foarte tare, am oprit-o și când s-a răcit nu mai era apă, un prieten mecanic de-al meu s-a uitat repede la ea și spune că e pompa de apă care s-a stricat și că trebuie să schimb pompa și din cauza pompei și cureaua de distribuție pentru că s-a slăbit și cureaua elementelor, (alternator și altele) Îl ascult pentru că o să mi-o schimbe altruist, dar voiam să știu părerea ta și să văd dacă poți să-mi spui prețul pompei și al curelelor, îmi va da o idee despre cheltuieli, salutări și mulțumiri

P.D: Mi-a spus că o piesă de schimb ar costa în jur de 150 de euro, dar că mă va suna când el a consultat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 7 luni #970 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Seat Cordoba din '98
Ascultă-l, are dreptate, și eu sunt și mecanic, și se pare că ar putea fi pompa de apă.

Fii recunoscător că nu ai stricat chiulasa de la supraîncălzire. Data viitoare se întâmplă așa ceva, atâta timp cât se încălzește prima dată, pentru că apa din vasul de expansiune nu curge nicăieri decât dacă ai o problemă serioasă.

Deci, dacă vezi rezervorul golit imediat = problemă mare. Oprește-te, lasă-l să se răcească și apoi mergi direct la garaj, altfel vei ajunge într-o problemă și mai mare.

În orice caz, trebuie să fi scurs apă puțin câte puțin în timp. Pentru că aceste lucruri „te avertizează” și, din câte îmi dau seama, apa nu dispare așa. De asemenea, pe partea dreaptă a motorului, sub și lângă transmisia dreaptă, vei vedea urme roz-roșii sau verzi de antigel uscat pentru că s-a scurs acolo, unde este pompa.

Noroc, și invită-ți prietenul la cină...XD

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 7 luni #985 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Seat Cordoba din '98
Mulțumesc. Tocmai mi-a înlocuit pompa de apă, iar lamele erau rupte. Erau din plastic și s-au rupt. A instalat una cu lame metalice și m-a costat 200 de euro pentru toate cele două curele, pompa și termostatul. Cu cele mai bune gânduri și mulțumesc.