Căutare MDM

Buletin

DEFECT DE APRINDERE LA FORD EXPLORER

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8929 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: DEFECT LA APRINDEREA LA FORD EXPLORER
Salut prietene, am primit acest mesaj, „ASTA ȚI VA FI DE UTILEA”, dar nu știu despre ce este vorba. Nu văd atașamente sau ceva de genul. Spune-mi ca să pot verifica. Mulțumesc, Julio.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21909 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: DEFECT DE APRINDERE FORD EXPLORER
Salut, sunt din Entre Ríos. Am un Ford Explorer pe benzină, motor 95. Am aceeași problemă ca tine. Defecțiunea nu este constantă. La început, a rămas la 3 sau 4 cilindri, scotea fum negru din evacuare. Am dus-o la mecanic, a scanat-o și nu a afișat nicio problemă. Ei bine, a schimbat bobina, firele, bujiile și filtrele. A reglat sonda lamda. OK! A funcționat poate o săptămână. Am schimbat mecanicii. A diagnosticat că era o supapă de injecție care nu returna. Ei bine, au fost curățate injectoarele etc. Timp de o lună a funcționat de minune, dar acum a început din nou la fel.
Întrebarea mea este, ai găsit o soluție la problemă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21910 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: DEFECT DE APRINDERE FORD EXPLORER
Salut, sunt din Entre Ríos. Am un Ford Explorer pe benzină, motor 95. Am aceeași problemă ca tine. Defecțiunea nu este constantă. La început, stătea la 3 sau 4 cilindri și scotea fum negru excesiv de la evacuare. L-am dus la mecanic. Scanarea nu a arătat nicio problemă. Ei bine, am schimbat bobina, cablurile, bujiile și filtrele. Am reglat sonda lambda. OK! A funcționat poate o săptămână. Am schimbat mecanicul. A diagnosticat că era o supapă de injecție care nu returna. Ei bine, au fost curățate injectoarele etc. Timp de o lună a funcționat perfect, dar acum a început din nou la fel.