Căutare MDM

Buletin

DEFECT DE APRINDERE LA FORD EXPLORER

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8864 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: DEFECT LA APRINDEREA LA FORD EXPLORER
Sigur nu ai modul de aprindere?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8869 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: DEFECT LA APRINDEREA LA FORD EXPLORER
Prietene, dacă ai unul? Nu știu dacă se numește modul, dar funcționează pentru că de fapt ridică tensiunea, și cel puțin cred că așa face, pentru că scânteia ajunge bine la celelalte cabluri; sunt doar două care nu au tensiune mare. Aș avea nevoie de circuit ca să înțeleg problema cu cablul. Îmbrățișări și mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8876 prin manual-mecanic
NU ȘTIU DE CE NU AU ÎNCĂRCAT MANUALUL PE CARE L-AM PUBLICAT. DĂ-MI ADRESA TA DE EMAIL ȘI ȚI-O VOI TRIMITE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8883 prin manual-mecanic
MULȚUMESC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8890 prin manual-mecanic
B) ASTA TE VA AJUTA SĂ ÎNCERCI ȘI SĂ MĂ Anunți