Căutare MDM

Buletin

Am probleme cu Peugeot 307 SW.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8427 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am probleme cu Peugeot 307 SW-ul meu
Nu găsesc nicio informație referitoare la codul P1166, sunt sigur că este acesta, te rog să-l verifici, în orice caz presiunile într-un common rail sunt destul de mari, sper un răspuns,

salutări din Tenerife.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18447 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am probleme cu Peugeot 307 SW-ul meu
Bună dimineața, am manualul de demontare pentru Peugeot 307. Dacă este util, spuneți-mi și vi-l voi trimite pe e-mail.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18450 prin manual-mecanic
Problema ta ar putea fi cu senzorul de presiune, care trimite informații incorecte. Când calculatorul detectează o creștere semnificativă, oprește sistemul. Îți recomand să verifici senzorul și cablajul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18513 prin manual-mecanic
Bună ziua, vezi că P1166 nu apare în manual, dar arată P1156, care este senzorul de poziție al motorului clapetei de accelerație. Verifică dacă este vorba de acest cod. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29032 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un 307 SW și aș dori să am manualele mecanice și de caroserie pentru că am o vibrație în habitaclu și nu găsesc defectul. Cu respect.