Căutare MDM

Buletin

senzor MAF motor 3ve Toyota 4runner

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8040 prin manual-mecanic
Senzor MAF motor 3VE Toyota 4Runner Publicat de manual-mecanica
Prieteni, acum e rândul meu să vă cer ajutorul, am nevoie de schema electrică sau cum se testează și măsoară debitmetrul unui Toyota 4 Runner din 94, motor 3ve, are 7 pini și în Chile sunt foarte rare și nu găsesc informațiile tehnice, nu știu cât măsoară rezistența lui sau ceva de genul, nu am valori comparative, sper că mă puteți ajuta, dacă vă ajută, acest debitmetru nu este cu fir cald sau peliculă caldă, funcționează pe principiul Carman bortex. Asta e mai ales pentru scurtcircuite, dacă e prin preajmă, e un electrician bun și poate știe, dar cine știe, vă rog să-mi spuneți, vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8070 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor MAF, motor treapta a 3-a, Toyota 4Runner
Buna ziua,
Îți voi trimite niște specificații. Sper că te vor ajuta. Dacă ai întrebări sau ai nevoie de altceva, nu ezita să le întrebi. Salutări din Mexic, JUEJA

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8071 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor MAF, motor treapta a 3-a, Toyota 4Runner
aici continuă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8072 prin manual-mecanic
chiar mai mult

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8073 prin manual-mecanic
cel mai recent