Căutare MDM

Buletin

fapte despre Ssangyon Istana

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7380 prin manual-mecanic
Informații despre Ssangyon Istana Publicat de manual-mecanica
Aș vrea să știu la ce folosește țeava care merge de la evacuare la admisia motorului la Toyota, pentru că am descoperit că fostul proprietar a demontat-o. Are o supapă care este activată de vid și permite gazelor de eșapament să treacă la admisie. Un mecanic mi-a spus că la această Toyota (Uruguay) acest sistem trebuie demontat, dar altul mi-a spus să nu o fac. Nu sunt sigur ce să fac. Vă rog să-mi spuneți de unde pot face rost de manualul mecanicului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24520 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Date Ssangyon Istana
Uite dacă este o țeavă care merge de la galeria de admisie la galeria de evacuare cu o supapă de vacuum conectată cu un furtun mic la furtunul de vacuum cervo, nu-ți face griji, mulți o au dar nu funcționează în cazul meu la un Ducato 2.8 și la un VW Polo diesel, acea supapă de vacuum s-a rupt și am deconectat-o de la furtunul servo ca să nu piardă cervo-ul vacuum, funcționează fără dramă, de asemenea, așa cum am menționat, am desfăcut-o și în racordul țevii exact unde se conectează cu galeria de admisie aveau (Ducato și Polo) o garnitură originală tip placă care o bloca, adică, chiar dacă acea supapă era deschisă era inutilă din cauza acelei garnituri care bloca trecerea, salutări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.