Căutare MDM

Buletin

Pompă diesel Bosch

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6987 prin manual-mecanic
Pompă diesel Bosch Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu pompa Bosch, curge motorină și nu știu unde. Aș vrea să știu de unde ar putea curge motorina, care în mod normal ajunge în carter, întotdeauna când este rece când opresc motorul, cred, și ce pași trebuie să urmez pentru a o demonta și monta sau a monta una de la fier vechi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6989 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pompă diesel Bosch
Salut prietene, trebuie să identifici BBA-ul. Dacă e un Cammon Rail (CRDI), e foarte simplu. Răspunde-mi ca să-ți pot trimite grafica Common Rail.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6995 prin manual-mecanic
Mai întâi, spune-ne despre ce mașină vorbești și ce tip de motor ai, și apoi cred că te putem ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7038 prin manual-mecanic
Sunt de acord cu scurtcircuitul. Spune-ne despre ce vehicul vorbești, ca să te putem ajuta. De asemenea, spune-ne dacă problema ta este o pierdere de combustibil. Pierderile sunt de obicei cauzate de capacele de inspecție. Totuși, dacă nu oferi mai multe informații, nu cred că te pot ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #7141 prin manual-mecanic
Hei!!! Cred că m-ați putea ajuta mult. Am un Chrysler SE 2.5 turbo care pierde combustibil prin garnitura manetei de accelerație.
Îmi cer numărul de serie al pompei, care cred că este pe lateralul unui cadru, dar cred că este șlefuită. Deci, întrebarea este, ce aș putea face pentru a afla numărul de serie sau aș putea pur și simplu să schimb garnitura și maneta? Aș aprecia foarte mult.