Salut, edute, uite, peugeot este o marcă puțin complicată, nu recomand schimbarea ECU-ului în niciun caz și mai puțin pentru un ECU desgueses, acum în orice caz va trebui să duci vehiculul la un atelier care are un scaner pentru a putea cunoaște problema, atât cu computerul vechi, cât și cu cel nou și dacă vrei să codezi cheia va trebui să o duci și pe ea, există o modalitate sau alta, după unii oameni, de a coda cheile, dar adevărul este că nu funcționează niciodată, sunt interesat să știu care a fost problema ta inițială cu ECU-ul vechi, când cumperi în seguese trebuie să fii foarte atent pentru că există vehicule care sunt același model, același an, aceeași marcă și totul, dar ECU-urile funcționează cu sisteme diferite, se întâmplă des, dar pentru liniștea ta un scaner bun, nu neapărat cel din casă, poate șterge codurile din ECU și vehiculul va funcționa corect, îți spun asta pentru că am reparat un peugeot 307 2.0 an 2004, problema cu acest vehicul era că nu prindea viteză și smucea, avea un ralanti neregulat și smucea în mers, în plus, instrumentele o luau razna și mașina avea tendința de a se opri sau de a accelera, când am scanat mașina asta, mi-a afișat vreo 10 coduri de eroare, injectoare tăiate, bobine scurtcircuite la masă, supapă EGR, TPS și altele, am șters memoria și am testat-o și nu s-a mai defectat niciodată, nu este scumpă, de exemplu, cer în jur de 20.000 până la 25.000 de pesos chilieni. REȚINEȚI CĂ ÎNREGISTRAREA COMPUTERULUI NU ESTE ACELAȘI CODURI DE EROARE CU ȘTERGEREA CODURILOR DE EROARE.