Căutare MDM

Buletin

Se oprește motorul la Peugeot 306 HDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27788 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Se oprește motorul la Peugeot 306 HDI
Care este soluția la această problemă? Mă scoate din minți cu P 306 HDI-ul meu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #28087 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Se oprește motorul la Peugeot 306 HDI
Salut Rubencuerva, ne vei spune rezultatele.
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către . Motiv: fără motiv

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28138 prin manual-mecanic
Releul dublu a fost verificat. L-am dus la electrician și a conectat releul direct la tabloul de siguranțe, cred, și l-a verificat și spune că este în regulă. Mi-a spus că ar putea fi un conector care leagă toate cablurile din exterior cu habitaclul. Mi-a spus să introduc un cablu direct în cablajul pompei care este sub torpedou, fără să trec prin conectorul acela. Nu știu ce să fac.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28140 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș elimina mai întâi posibilitatea de a rămâne fără combustibil.
Conectați un bec în paralel cu conectorul pompei de combustibil și vedeți dacă se stinge înainte de oprirea motorului.
Dacă se stinge, verificați pinul de ieșire al releului dublu care merge la pompă. Este posibil să auziți un clic al releului, dar dacă ieșirea releului nu face contact când se încălzește, pompa de combustibil nu primește curent.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #28141 prin manual-mecanic
PS: Această marcă dezgustătoare și mecanicii ei dezgustători știu de ani de zile care este problema și fac bani doar de pe urma oamenilor care vin cu această problemă.
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către . Motiv: fără motiv