Căutare MDM

Buletin

Sistem de automatizare în camioane

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 2 ani și 6 luni #54407 prin manual-mecanic
Sistem de automatizare în camioane Publicat de manual-mecanica
Salut, ce mai faci? Sunt José din Venezuela. Nu am reușit să creez o secțiune pe acest forum în care să mă prezint, deoarece sunt nou. Ca majoritatea utilizatorilor, sunt pasionat de mașini, dar în ultima vreme m-am concentrat mai mult pe camioane. Familia mea lucrează în domeniul transporturilor de ani de zile, așa că am un camion la dispoziție.

În prezent, lucrez la designul unei aplicații mobile. Vreau să creez un sistem automat axat pe o hartă de navigație 3D pentru camioane, cu o voce integrată bazată pe inteligență artificială și un program care recomandă curse pe distanțe scurte și lungi de-a lungul celor mai bune rute din țara în care se află camionul. De asemenea, vreau ca aplicația să emită semnale de avertizare în caz de pericol.

În acest videoclip vă arăt exemple de camioane de ultimă generație cu tehnologie avansată:

Caut păreri despre acest proiect, dacă poate fi profitabil, cum să concurez pe piață cu marile branduri și pe ce ar trebui să mă concentrez. Deocamdată, mă concentrez exclusiv pe asta; voi personaliza câteva lucruri mai târziu.
Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție, aștept cu nerăbdare răspunsurile dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.