Căutare MDM

Buletin

frecare la turații reduse

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 3 ani și 4 luni #54311 prin manual-mecanic
frecare la turații reduse Publicat de manual-mecanica
Salut, am moștenit un Piaggio X7 Evo 300 ie din 2012.
A avut parte de niște lucrări de întreținere și reparații. Supapele au fost reglate, uleiul și filtrul sunt noi. A fost reparată o defecțiune electrică și termostatul a fost înlocuit.
Îl folosesc de câteva luni și a început să facă zgomot în zona ambreiajului. Când termostatul ajunge la mijlocul temperaturii totale, la turații mici, face un zgomot foarte puternic de scrâșnet. Acesta se oprește dacă accelerez turația. Motocicleta se chinuie și când scrâșnește.
Ambreiajul este centrifugal, așa că mi s-a spus că ar putea fi din cauza pantofilor uzați, motiv pentru care se oprește când îi ridic, pentru că apasă mai tare pe clopot. Dar sunt surprins că se întâmplă când temperatura crește. Poate niște pantofi crăpați se dilată din cauza căldurii? Habar n-am.
Chestia e că nu am niciun ban pentru un mecanic. Cunosc oameni care m-ar putea ajuta să-l demontez și așa mai departe, dar nu vreau să risc să economisesc bani pentru un ambreiaj, să închiriez o cutie, să-l deschid și să descopăr că problema nu era acolo. A
mai pățit cineva asta sau îmi puteți da niște informații? Pentru că nu mai știu ce să fac. Dacă se întâmplă ceva rău, împrumut bani sau ceva și rezolv problema, dar deocamdată, tot ce pot face este să cer sfaturi. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 3 ani și 3 luni #54317 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema frecării la turații mici
Citind situația dumneavoastră, aș merge la un mecanic profesionist sau chiar la agenție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.