Căutare MDM

Buletin

Bec de oprire

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #4593 prin manual-mecanic
Bec de stop Publicat de manual-mecanica
Salutări tuturor utilizatorilor acestui site magnific. Sunt nou aici și am o rugăminte: Poate cineva să-mi dea un manual sau să-mi spună cum se instalează becul stopului spate la o motocicletă Suzuki GSXR 600 din 1998? Mă refer la această piesă care luminează stopul spate la frânare. În prezent, o am conectată direct și am deja această piesă, dar nu știu exact unde se pune sau cum. Sper că mă puteți ajuta și vă apreciez anticipat ajutorul valoros.

Cu cele mai bune urări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4687 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Bec de stop
În mod normal, comutatorul de stopuri la motociclete este amplasat chiar pe maneta frânei față, lângă rezervorul de lichid de frână. Ar trebui să existe o piesă cu două fire subțiri înfiletate în corpul manetei.

În cazul frânei spate, maneta de frână are de obicei comutatorul de frână atașat, așa că fie trageți de comutator printr-un arc subțire, fie îl apăsați când apăsați maneta de frână. Căutați comutatorul în jurul manetei, deoarece nu trebuie să fie departe.

Un alt sistem folosit de unele motociclete este plasarea comutatorului pe vârful pompei frânei spate, astfel încât să fie activată prin presiune hidraulică atunci când apăsați maneta de frână. În acest caz, pompa ar trebui să aibă o piesă filetată din care ies două fire subțiri.

Cu cele mai bune urări și sper că acest lucru v-a fost de ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4697 prin manual-mecanic
Dar frâna spate este hidraulică sau mecanică. Dacă este hidraulică, ar putea fi în pompa de frână, ca la Harley-uri, iar dacă este mecanică, este în partea de deplasare a pedalei. „CRED”

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4709 prin manual-mecanic
Frâna spate a lui GSX-R este hidraulică, dar uneori comutatorul pentru stopuri nu este activat de presiunea hidraulică, ci de mișcarea manetei de frână, așa cum este cazul la unele ATV-uri, de exemplu.

În fine, am întrebat pe undeva și mi s-a spus că comutatorul este aproape sigur amplasat în pompa principală de frână spate.

Cu cele mai bune urări.