Căutare MDM

Buletin

Problemă. Parbriz crăpat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 9 luni - Acum 6 ani și 9 luni #53500 prin manual-mecanic
Problemă: Parbriz crăpat. Publicat de manual-mecanica
Buna ziua,

Am găsit parbrizul mașinii cu niște crăpături în colțul de sus, pe partea șoferului.
Pe YouTube văd tutoriale cu oameni care aplică rășină, dar la Carglass îmi spun că trebuie să o înlocuiască, că repararea e doar pentru impacturi specifice, nu pentru crăpături.
Ce părere ai? Aș vrea să știu dacă există vreo modalitate prin care pot opri răspândirea acestor crăpături.
Ultima editare: acum 6 ani și 9 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 9 luni #53501 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect : Problemă: Parbriz crăpat.
Salut Zen00, se poate repara, dar eficiența ei este destul de slabă. Conform fotografiei pe care o arăți, este o crăpătură destul de mare și tot ar trebui să mergi la un profesionist. Ar fi un șoc dacă ar umple-o cu rășină, dar când este o crăpătură, trebuie să găurească (ca să spun simplu) vârful crăpăturii ca să nu continue să curgă, iar apoi injectează rășina pentru reparație. De obicei este scump pentru că percep o taxă pentru reparație în funcție de centimetrii de crăpătură pe care îi repară și nu pot garanta reparația. În opinia mea, aș schimba-o; având în vedere tipul și lungimea crăpăturii, repararea ei ar fi o corvoadă astăzi, ca să nu mai vorbim de problemele pe care le-ai putea avea la ITP. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.