Căutare MDM

Buletin

Problemă cu alternatorul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 11 luni - Acum 6 ani și 11 luni #53369 prin manual-mecanic
Problemă cu alternatorul Publicat de manual-mecanica
Am probleme cu un alternator care nu aprinde martorul luminos (sau excitația) și nu știu dacă este din cauză că regulatorul este stricat, sau dacă alternatorul este prea nou și are nevoie de un alt tip de excitație, așa că apelez la dumneavoastră să văd dacă cineva mă poate ajuta, vă rog.

Acest alternator are un singur conector de excitație:

Deci cred că conexiunea ar trebui să fie așa:

Problema este că becul de excitație nu se aprinde și bateria este încărcată, deoarece dacă pun becul direct pe + și - se aprinde.

Ce mă surprinde este că alternatorul este nou-nouț și nu știu de la ce mașină este, deoarece îl vreau pentru o invenție și nu m-a interesat ce mașină era... L-am cumpărat de pe Wallapop cu tot cutia și arată ca și cum nu ar fi fost folosit...

Aceasta este referința în caz că poate fi utilă cuiva:

www.sotocaonline.es/tienda/Alt-p-mercede...5OE_10524896-10-0_gp

Oricum, mulțumesc anticipat.
Ultima editare: acum 6 ani și 11 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 11 luni #53372 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Problemă cu alternatorul
Nu uitați să alimentați alternatorul cu masă. Dacă martorul luminos de încărcare nu se aprinde, circuitul nu este închis. Alternatorul este foarte simplu: un cablu gros furnizează curent, iar un terminal sau un pin mic excită rotorul cu un bec în serie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 11 luni #53373 prin manual-mecanic
...unele piese de schimb chinezești provin din fabrică în stare proastă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 11 luni #53374 prin manual-mecanic
Răspund capitol cu capitol ca într-o telenovelă.
Am observat un detaliu care poate fi important, poate becul este prea mare și nu se aprinde, mai ales dacă este o cutie de regulator electronic încorporată. Încearcă cu un bec de bord sau cu un multitester în funcție de amperaj, nu ar trebui să consume mai mult de 8 amperi maxim. Verifică în același timp în care alimentezi alternatorul cu curent de excitație dacă fulia devine puțin grea când o rotești manual, asta e o dovadă că prin bobina rotorului circulă curent și ține minte că becul ar putea fi prea mare pentru
Suetre