Căutare MDM

Buletin

Mirosul a ars

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 4 săptămâni #53261 prin manual-mecanic
Miros de ars Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,

sunt nou pe acest forum, așa că în primul rând, aș dori să salut întreaga comunitate. Trebuie să recunosc, de asemenea, că nu sunt expert în domeniu, așa că dacă am o întrebare foarte simplă, vă rog să mă scuzați.

Am un Seat, chestia e că am mers unde nu trebuia. Este o coborâre foarte abruptă, fără ieșire și fără modalitate de a vira mașina, plus că o parte din ea era o pistă. Chestia e că, atunci când am urcat panta, mașina a început să derapeze și... vă puteți imagina calvarul să ies de acolo.

De atunci, mașina avea un miros semnificativ de ars. Mi-au spus că probabil era de la ambreiaj. Problema a durat câteva săptămâni, dar acum mirosul pare să fi dispărut. Sunt în lipsă de bani și mi-e frică să o duc la service.

Pot să o las sau sunt prost?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 4 săptămâni #53262 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: „Mirosul a ars”
Salut, prietene! Salutări din Patagonia, Argentina (nu-mi place fotbalul, așa că nu am de făcut comentarii despre „Cupa Mondială”). Probabil asta spui și tu despre ambreiaj. Dacă mașina merge bine acum, nu „șocă”, nu patinează și nu face niciun zgomot sau vibrație, nu e nimic în neregulă.

Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 3 săptămâni #53267 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: „Mirosul a ars”
Mulțumesc pentru răspuns . :) Atunci voi aștepta.