Căutare MDM

Buletin

Transmisie manuală Mitsubishi Eclipse 2006

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 1 lună - Acum 8 ani și 1 lună #52640 prin manual-mecanic
Bună dimineața tuturor, mă puteți ajuta cu această întrebare...

Am cumpărat acest Eclipse din 2006 cu transmisie manuală, care scotea un sunet când acționam ambreiajul în cutie. Vânzătorul mi-a spus că era pinionul, care a fost schimbat, la fel și uleiul cu cel indicat în instrucțiunile mașinii, însă sunetul nu a dispărut, iar mecanicul mi-a recomandat să cobor transmisia și să o trimit la verificare, așa că s-a dovedit că au schimbat coroana și câteva trepte de viteză, trebuie menționat că cu această ocazie, posibil sau cel mai probabil, nu au pus uleiul indicat în instrucțiuni..., după aceasta sunetul a dispărut, asta a fost acum aproximativ 2 ani, acum aproximativ 1 an a început o defecțiune pe care o descriu ca fiind o mișcare a transmisiei sau a ambreiajului la urcare și mașina necesită mai multă forță pentru a o ridica, asta s-a întâmplat în treapta a 5-a la 2500 rpm, dar pe măsură ce timpul a crescut, ei bine, am dus-o la un alt mecanic care mi-a spus să schimb ambreiajul și o garnitură, deoarece zona ambreiajului avea ulei de transmisie și a dat vina de patinaj uleiului de transmisie care a udat ambreiajul și l-a făcut să patineze, ei bine, a fost schimbat, dar nu a durat mai mult de 2 luni și defectul a revenit.

După cum știi, verificarea transmisiei generează o cheltuială considerabilă, așa că te-aș întreba:

Consideri că cheltuiala pe care trebuie să o fac este să cumpăr o altă transmisie?
Consideri că trebuie să trimit transmisia la reparat din nou și, dacă da, trebuie să iau un alt ambreiaj, deoarece cel vechi ar putea avea ulei de transmisie?
Sau poate este vorba de un schimb de ulei sau ceva mai ușor de reparat sau o modalitate de a diagnostica cu adevărat pentru a ști ce cauzează defecțiunea...

conform a ceea ce ți-am descris, dacă ai întrebări, sunt la dispoziția ta.

Mulțumesc foarte mult.
Ultima editare: acum 8 ani și 1 lună de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.