Căutare MDM

Buletin

Praguri laterale VW Passat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #4522 prin manual-mecanic
Ornamente laterale VW Passat Publicat de manual-mecanica
Ornamentele laterale inferioare ale modelului VW Passat au niște piese din plastic în față care pot fi demontate pentru a instala cricul. Aceste ornamente s-au rupt. Nu știu dacă trebuie înlocuită întreaga secțiune de ornamente sau dacă doar acestea pot fi înlocuite. Aștept un răspuns. Cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #4577 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Ornamente laterale VW Passat
Bună ziua.
Sunt sigur că dacă întrebi la departamentul de piese de schimb al oricărei reprezentanțe VW, îți vor clarifica mai repede nelămuririle.
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #4582 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Ornamente laterale VW Passat
După cum mi-ai spus, am fost la reprezentanță și le vând individual și mi-au spus că sunt ușor de asamblat, așa că le-am comandat pe amândouă, costând aproximativ 12 euro. Cred că este cea mai ieftină piesă pe care o are mașina mea, pentru că de fiecare dată când o duc acasă mă sperie, așa că voi opta să o duc la un service auto de încredere. Mulțumesc pentru răspuns, Reyeric.