Căutare MDM

Buletin

Martorul luminos D de la Honda Odyssey 2005 clipește și nu funcționează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 1 lună #51501 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am un Odyssey din 2005, am făcut o scanare și arată codul P0973 circuit de control al solenoidului de schimbare a vitezelor A scăzut... dacă cineva știe locația senzorului în transmisie, vă rog să-mi trimiteți o imagine. Senzorul este ieftin, dar nu știu unde să-l înlocuiesc. Mulțumesc și respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 1 lună #51505 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă: Honda Odyssey 2005, martorul D clipește și nu funcționează.
Salut, îți trimit o fotografie cu manualul Oddysey... solenoidul de schimbare a vitezelor A... este actuatorul descris în codul P0973. Rezistența normală pentru această electrovalvă este de 15 până la 16 ohmi la 20 de grade Celsius. Dacă este mult mai mică, este scurtcircuitată la masă, ceea ce indică codul. Dacă rezistența este normală, ar putea exista o problemă cu cablajul sau cu ECU-ul motor-transmisie. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 1 lună #51545 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă: Honda Odyssey 2005, martorul D clipește și nu funcționează.
Mulțumesc enorm pentru ajutor.............. :) :) :) :)