Căutare MDM

Buletin

Radio Citroen Xsara

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4223 prin manual-mecanic
Radio Citroen Xsara Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu radioul de la un Citroen Xsara din 2003. Se pare că cel original avea un CD player defect, așa că m-am dus la fier vechi și am adus altul. Funcționează bine, dar scoate un bip și nu există nicio modalitate de a scăpa de el.

Am folosit instrumentul de diagnosticare și îmi spune că este o defecțiune permanentă la conexiunea antenei, iar radioul se aude perfect, dar are un bip super puternic, nu continuu, ci se pauză la fiecare 3 sau 5 secunde.

Sper în ajutorul dumneavoastră.
Vă mulțumesc și vă mulțumesc cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4227 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Radio Citroen Xsara
SALUT, ÎN SFÂRȘIT S-A REZOLVAT. A TREBUIT SĂ MĂ APLEC LA PRODUCĂTORUL DE CITROEN. A TREBUIT SĂ DECODEZ CHEIA ȘI SĂ SETEZ NIȘTI PARAMETRI LA NOUL RADIO.

HAIDEȚI SĂ VEDEM UNDE SUNT EXPERȚII CU SĂRBĂTORILE, DIN CARE NU VĂD NICIUN RĂSPUNS.

SALUTĂRI
ȘI MULȚUMIRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4673 prin manual-mecanic
Ei bine, gata, plec în vacanță hahahahaha.

NOTĂ MENTALĂ: Du-te pe Media Mark (că nu sunt prost) și cumpără-ți un radio decent, unul din alea care are USB, Bluetooth, redă MP3-uri, are card SD... Și costă 109 euro, ca cel pe care îl am în Berlingo (e un Vieta model VP 45). Sunt sigur că va fi mai ieftin decât radioul de acasă și drumul până la Citroën.

HA, HA, HA, HA, HA, HA!! Și vă rog să scuzați întârzierea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4680 prin manual-mecanic
MEGABEAT_1, AI DEPUS UN EFORT ÎN RĂSPUNSUL TĂU, HAHAHAHA SE

DARE CĂ VÂND VEHICULE, ȘI AM VÂNDUT ACEST XSARA UNUI BĂRBAT MAI ÎN VÂRSTĂ ȘI E PREA MODERN, VREA CE VINE CU MAȘINA, ORICUM M-AU PUS DOAR 20 DE EURO, NU A FOST MULT, CE ÎNSEAMNĂ SĂ AI PRIETENI.

A FOST MAI IEFTIN PENTRU MINE SĂ MUG LA CITROEN ȘI PROBLEMA S-A REZOLVAT.

MULȚUMESC ORICUM,
SALUTĂRI